« previous entry | next entry »
Maijs. 8., 2008 | 03:30 pm
posted by: aspirins in pajautaa

kā visgaršīgāk pagatavot kuskusu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

Strēlniece

vismaz dažādi:)

from: [info]str
date: Maijs. 8., 2008 - 03:31 pm
#

kuskus
http://community.livejournal.com/gotovim_vmeste/39880.html

Atbildēt


from: [info]ponijs
date: Maijs. 8., 2008 - 03:32 pm
#

Nemāku teikt, man negaršo (vienu reizi tik esmu mēģinājusi), bet nesen IEVĀ vai MARTĀ bija recepte kur no kuskusa tika gatavoti salāti.

Atbildēt


 aizdedzies!

from: [info]sin
date: Maijs. 8., 2008 - 03:34 pm
#

sacep savus mīļākos dārzeņus.. tad pielej buljonu, pasautē bik.. iemaisi kuskusu, slēdz ārā, ļauj lai piebriest ik pa laikam apmaisot! ;)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:36 pm
#

izklausās vienkārši - tas kuskus iepriekš jāvāra nav?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


 aizdedzies!

from: [info]sin
date: Maijs. 8., 2008 - 03:38 pm
#

nē nav jāvāra, vienk pannā jābūt pietiekami daudz karstam šķidrumam ar ko viņam pievilkties.. i viss! ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kaķu draugs

from: [info]aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:39 pm
#

ō - nu, forši! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]dzeina
date: Maijs. 8., 2008 - 03:35 pm
#

standarta recepte, kad nekas labāx nenāk prātā:

uz pannas apcep vistas filejas gabalus kopā ar papriku & šampinjoniem, pieliek krējumu, uzkarsē tā, lai sanāk mērce (garšvielas - kas nu trāpās pa rokai)

pagatavo kuskusu;

mērci lej pāri kuskusam & ņamma!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:37 pm
#

kā japagatavo pats kuskus - jāvāra? un cik ilgi? kas jāliek klāt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Maijs. 8., 2008 - 03:42 pm
#

vispār jau uz paciņām vienmēr ir uzraxtīts; bet nu es parasti daru tā:
nomēra vienādu daudzumu ūdens & kuskusa (parasti izmantoju divas lielās glāzes)
ūdenim pieliek sāli & puskaroti olīveļļas, uzvāra; ieber kuskusu, noņem no uguns. Kādas pāris minūtes atstāj, tad atkal liek uz uguns, maisot karsē kādas minūtes. Viss.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kaķu draugs

from: [info]aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:43 pm
#

paldiesiņš :)

izklausās dikti nom, nom :)))

Atbildēt | Iepriekšējais


Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Maijs. 8., 2008 - 03:44 pm
#

es piemēram vienkārši apleju kuskusu ar tikko uzvārītu ūdeni, tā, lai kāds cm ūdens ir pāri, pieleju eļļu, pielieku sāli, apmaisu, apsedzu ar šķīvīti un pēc minūtēm 3-5 ir gatavs.

vēl pielieku klāt kurkumu, lai krāsa būtu smukāka

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Maijs. 8., 2008 - 03:47 pm
#

pie kuskusa ļoti piestāv cepti tomāti un kinza (korinadra lapas)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


باب

from: [info]dooora
date: Maijs. 8., 2008 - 07:21 pm
#

kinza ir mans otrais mīļākais zaļums ;) , bet kuskusā visbiežāk pirms servēšanas iedragāju saplucinātu piparmētru — svaigums pa pirmo.

Atbildēt | Iepriekšējais


kaķu draugs

from: [info]aspirins
date: Maijs. 9., 2008 - 12:43 pm
#

vakar šito visu 1:1 uztaisīju. paldies, gan es, gan viesi ēda laimīgi čāpstinādami, bija superņāmmīgi :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Maijs. 9., 2008 - 12:45 pm
#

wiii, man prieciņš :)

Atbildēt | Iepriekšējais


cugu

from: [info]daarta
date: Maijs. 8., 2008 - 03:56 pm
#

vokpannā apcep sīpoliņus mazbišķiņ, papriciņu un tomātus, ielej burkānu sulu dabisku, uzvāra, tad ieber kuskusu, bišķ pamaisa, nogriež uguni, uzliek vāku un uz piecminūti atstāj

Atbildēt


zupcis

from: [info]zupcis
date: Maijs. 8., 2008 - 05:07 pm
#

Mani vēljoprojām liekas, ka kuskuss patiesībā ir kautkāds maziņš dzīvs radījums, līdzīgs vāverei vai surikātam

Atbildēt | Diskusija


from: [info]aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 05:09 pm
#

tieši tāpat, kā man :)
tikai nesen uzzināju, ka tas ir ēdiens nevis vāverveidīgais :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Maijs. 8., 2008 - 06:59 pm
#

Kas ir kuskuss?

Atbildēt


the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Maijs. 8., 2008 - 09:18 pm
#

Man pēc līdzīgām receptēm kā pārējiem, tik tad kad saliek visus dārzeņus vienuviet cepešpannā mazā buljoniņā to liek iekš cepeškrāsnī ar karstumu no apakšas , tad drupenāks.

Atbildēt