« previous entry | next entry »
Maijs. 8., 2008 | 03:30 pm
posted by: aspirins in pajautaa

kā visgaršīgāk pagatavot kuskusu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

from: [info]dzeina
date: Maijs. 8., 2008 - 03:42 pm
#

vispār jau uz paciņām vienmēr ir uzraxtīts; bet nu es parasti daru tā:
nomēra vienādu daudzumu ūdens & kuskusa (parasti izmantoju divas lielās glāzes)
ūdenim pieliek sāli & puskaroti olīveļļas, uzvāra; ieber kuskusu, noņem no uguns. Kādas pāris minūtes atstāj, tad atkal liek uz uguns, maisot karsē kādas minūtes. Viss.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kaķu draugs

from: [info]aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:43 pm
#

paldiesiņš :)

izklausās dikti nom, nom :)))

Atbildēt | Iepriekšējais