« previous entry | next entry »
Maijs. 8., 2008 | 03:30 pm
posted by: aspirins in pajautaa

kā visgaršīgāk pagatavot kuskusu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

from: [info]aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:37 pm
#

kā japagatavo pats kuskus - jāvāra? un cik ilgi? kas jāliek klāt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Maijs. 8., 2008 - 03:42 pm
#

vispār jau uz paciņām vienmēr ir uzraxtīts; bet nu es parasti daru tā:
nomēra vienādu daudzumu ūdens & kuskusa (parasti izmantoju divas lielās glāzes)
ūdenim pieliek sāli & puskaroti olīveļļas, uzvāra; ieber kuskusu, noņem no uguns. Kādas pāris minūtes atstāj, tad atkal liek uz uguns, maisot karsē kādas minūtes. Viss.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kaķu draugs

from: [info]aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:43 pm
#

paldiesiņš :)

izklausās dikti nom, nom :)))

Atbildēt | Iepriekšējais


Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Maijs. 8., 2008 - 03:44 pm
#

es piemēram vienkārši apleju kuskusu ar tikko uzvārītu ūdeni, tā, lai kāds cm ūdens ir pāri, pieleju eļļu, pielieku sāli, apmaisu, apsedzu ar šķīvīti un pēc minūtēm 3-5 ir gatavs.

vēl pielieku klāt kurkumu, lai krāsa būtu smukāka

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Maijs. 8., 2008 - 03:47 pm
#

pie kuskusa ļoti piestāv cepti tomāti un kinza (korinadra lapas)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


باب

from: [info]dooora
date: Maijs. 8., 2008 - 07:21 pm
#

kinza ir mans otrais mīļākais zaļums ;) , bet kuskusā visbiežāk pirms servēšanas iedragāju saplucinātu piparmētru — svaigums pa pirmo.

Atbildēt | Iepriekšējais