vispār jau uz paciņām vienmēr ir uzraxtīts; bet nu es parasti daru tā: nomēra vienādu daudzumu ūdens & kuskusa (parasti izmantoju divas lielās glāzes) ūdenim pieliek sāli & puskaroti olīveļļas, uzvāra; ieber kuskusu, noņem no uguns. Kādas pāris minūtes atstāj, tad atkal liek uz uguns, maisot karsē kādas minūtes. Viss.
es piemēram vienkārši apleju kuskusu ar tikko uzvārītu ūdeni, tā, lai kāds cm ūdens ir pāri, pieleju eļļu, pielieku sāli, apmaisu, apsedzu ar šķīvīti un pēc minūtēm 3-5 ir gatavs.
from: aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzeina
date: Maijs. 8., 2008 - 03:42 pm
#
nomēra vienādu daudzumu ūdens & kuskusa (parasti izmantoju divas lielās glāzes)
ūdenim pieliek sāli & puskaroti olīveļļas, uzvāra; ieber kuskusu, noņem no uguns. Kādas pāris minūtes atstāj, tad atkal liek uz uguns, maisot karsē kādas minūtes. Viss.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:43 pm
#
izklausās dikti nom, nom :)))
Atbildēt | Iepriekšējais
from: aleja
date: Maijs. 8., 2008 - 03:44 pm
#
vēl pielieku klāt kurkumu, lai krāsa būtu smukāka
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: aleja
date: Maijs. 8., 2008 - 03:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dooora
date: Maijs. 8., 2008 - 07:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais