uz pannas apcep vistas filejas gabalus kopā ar papriku & šampinjoniem, pieliek krējumu, uzkarsē tā, lai sanāk mērce (garšvielas - kas nu trāpās pa rokai)
vispār jau uz paciņām vienmēr ir uzraxtīts; bet nu es parasti daru tā: nomēra vienādu daudzumu ūdens & kuskusa (parasti izmantoju divas lielās glāzes) ūdenim pieliek sāli & puskaroti olīveļļas, uzvāra; ieber kuskusu, noņem no uguns. Kādas pāris minūtes atstāj, tad atkal liek uz uguns, maisot karsē kādas minūtes. Viss.
es piemēram vienkārši apleju kuskusu ar tikko uzvārītu ūdeni, tā, lai kāds cm ūdens ir pāri, pieleju eļļu, pielieku sāli, apmaisu, apsedzu ar šķīvīti un pēc minūtēm 3-5 ir gatavs.
vokpannā apcep sīpoliņus mazbišķiņ, papriciņu un tomātus, ielej burkānu sulu dabisku, uzvāra, tad ieber kuskusu, bišķ pamaisa, nogriež uguni, uzliek vāku un uz piecminūti atstāj
Man pēc līdzīgām receptēm kā pārējiem, tik tad kad saliek visus dārzeņus vienuviet cepešpannā mazā buljoniņā to liek iekš cepeškrāsnī ar karstumu no apakšas , tad drupenāks.
vismaz dažādi:)
from: str
date: Maijs. 8., 2008 - 03:31 pm
#
http://community.livejournal.com/gotovi
Atbildēt
from: ponijs
date: Maijs. 8., 2008 - 03:32 pm
#
Atbildēt
from: sin
date: Maijs. 8., 2008 - 03:34 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: sin
date: Maijs. 8., 2008 - 03:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzeina
date: Maijs. 8., 2008 - 03:35 pm
#
uz pannas apcep vistas filejas gabalus kopā ar papriku & šampinjoniem, pieliek krējumu, uzkarsē tā, lai sanāk mērce (garšvielas - kas nu trāpās pa rokai)
pagatavo kuskusu;
mērci lej pāri kuskusam & ņamma!
Atbildēt | Diskusija
from: aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzeina
date: Maijs. 8., 2008 - 03:42 pm
#
nomēra vienādu daudzumu ūdens & kuskusa (parasti izmantoju divas lielās glāzes)
ūdenim pieliek sāli & puskaroti olīveļļas, uzvāra; ieber kuskusu, noņem no uguns. Kādas pāris minūtes atstāj, tad atkal liek uz uguns, maisot karsē kādas minūtes. Viss.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 03:43 pm
#
izklausās dikti nom, nom :)))
Atbildēt | Iepriekšējais
from: aleja
date: Maijs. 8., 2008 - 03:44 pm
#
vēl pielieku klāt kurkumu, lai krāsa būtu smukāka
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: aleja
date: Maijs. 8., 2008 - 03:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dooora
date: Maijs. 8., 2008 - 07:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: aspirins
date: Maijs. 9., 2008 - 12:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzeina
date: Maijs. 9., 2008 - 12:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: daarta
date: Maijs. 8., 2008 - 03:56 pm
#
Atbildēt
from: zupcis
date: Maijs. 8., 2008 - 05:07 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: aspirins
date: Maijs. 8., 2008 - 05:09 pm
#
tikai nesen uzzināju, ka tas ir ēdiens nevis vāverveidīgais :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: morraa
date: Maijs. 8., 2008 - 06:59 pm
#
Atbildēt
from: casiopea
date: Maijs. 8., 2008 - 09:18 pm
#
Atbildēt