Recepte
« previous entry | next entry »
Jan. 2., 2008 | 10:51 pm
posted by: kini in pajautaa
Kāda ir jūsu mīļākā ēdiena recepte brīžiem, kad gribas ko garšīgu un ātri? Ieteicams, ikdienā izgaršotas un pārbaudītas.
Upd. + Mājās fiksi uztaisāms no ikdienišķajiem, parastā virtuvē sastopamiem ingredientiem.
Upd. + Mājās fiksi uztaisāms no ikdienišķajiem, parastā virtuvē sastopamiem ingredientiem.
from: mamuts
date: Jan. 2., 2008 - 11:00 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: mamuts
date: Jan. 2., 2008 - 11:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tihe
date: Jan. 2., 2008 - 11:01 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: goddes
date: Jan. 3., 2008 - 10:53 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ripp
date: Jan. 2., 2008 - 11:03 pm
#
Atbildēt
from: prtg
date: Jan. 2., 2008 - 11:10 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: rhubarb
date: Jan. 2., 2008 - 11:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: prtg
date: Jan. 3., 2008 - 03:59 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: rhubarb
date: Jan. 3., 2008 - 12:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Jan. 2., 2008 - 11:18 pm
#
-
ceptas tiigjergarneles ar kjiploku sviestu un grauzdinjem... - daargi, aatri, garshiigi :)
vai
cepts kamambeers ar bruukljenju zapti :) - tas pats, kas ar garneleem...
Atbildēt
from: magic_raddish
date: Jan. 2., 2008 - 11:21 pm
#
Atbildēt
from: nephrite_
date: Jan. 2., 2008 - 11:28 pm
#
Atbildēt
from: merkela
date: Jan. 3., 2008 - 12:32 am
#
Atbildēt
from: aleja
date: Jan. 3., 2008 - 01:05 am
#
Vajag - lielo (laikam 400g, nu kaut kā tā) mizotu tomātu burku, var jau sagrieztus, var veselus, galvenais, lai bez ādas. Ķiploka daiviņu. Eļļu. Puskubiņu dārzeņu buljona.
Ja tomāti ir veseli, sagriež. Iemet katliņā ar visu sulu, lai karsējas. Tikmēr sagriež ķiploku un drusku apcep eļļā, bet tā, lai nepaliek brūns. Pieliek klāt tomātiem, iemet buljona kubiņu (vēlams izšķīdināt nelielā ūdens daudzumā). Pakarsē, tad noņem no uguns, sablenderē un ēd.
Atbildēt | Diskusija
from: lotele
date: Jan. 3., 2008 - 02:56 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: lotele
date: Jan. 3., 2008 - 02:55 am
#
tad ņem 1:1 auzu pārslas ar cukuru un apcep uz pannas, līdz cukurs karamelē, ja vēl pa rokai gadās putukrējums tad vnk super ;)
Atbildēt
from: goddes
date: Jan. 3., 2008 - 09:52 am
#
liellopa malta gaļa, kukurūza, sarkanās pupiņas, tomāti savā sulā (viss bundžās/burkās dabonams), asas garšvielas.
Atbildēt
from: marina
date: Jan. 3., 2008 - 10:40 am
#
lavašu nosmērē ar brokastu sieru, saliek pa virsu visādus dārzeņus (čerī tomati, paprika, gurķis un daudz zaļumu), saloca, sagriež, ēd
uzvāra kartupeļus, pārkaisas ar dillēm un uzmet sviesta piciņu, samaisa biezpienu ar krējumu un zaļumiem - ēd
uz pannas sasautē cukini, šampinjonu, pielej sojas meŗci un pienu, ēd kopā ar brūnajiem rīsiem
Atbildēt
from: sileens
date: Jan. 3., 2008 - 11:45 am
#
Atbildēt