Jan. 3., 2008 | 10:40 am
No:: marina
smalkie garie ķīiešu makaroni (jo vārās 4 minūtes) ar dažām pilēm sojas mērci un pārrīvētu sieru
lavašu nosmērē ar brokastu sieru, saliek pa virsu visādus dārzeņus (čerī tomati, paprika, gurķis un daudz zaļumu), saloca, sagriež, ēd
uzvāra kartupeļus, pārkaisas ar dillēm un uzmet sviesta piciņu, samaisa biezpienu ar krējumu un zaļumiem - ēd
uz pannas sasautē cukini, šampinjonu, pielej sojas meŗci un pienu, ēd kopā ar brūnajiem rīsiem
lavašu nosmērē ar brokastu sieru, saliek pa virsu visādus dārzeņus (čerī tomati, paprika, gurķis un daudz zaļumu), saloca, sagriež, ēd
uzvāra kartupeļus, pārkaisas ar dillēm un uzmet sviesta piciņu, samaisa biezpienu ar krējumu un zaļumiem - ēd
uz pannas sasautē cukini, šampinjonu, pielej sojas meŗci un pienu, ēd kopā ar brūnajiem rīsiem