Jan. 3., 2008 | 01:05 am
No:: aleja
Tomātu zupa, ļoti ātrais variants
Vajag - lielo (laikam 400g, nu kaut kā tā) mizotu tomātu burku, var jau sagrieztus, var veselus, galvenais, lai bez ādas. Ķiploka daiviņu. Eļļu. Puskubiņu dārzeņu buljona.
Ja tomāti ir veseli, sagriež. Iemet katliņā ar visu sulu, lai karsējas. Tikmēr sagriež ķiploku un drusku apcep eļļā, bet tā, lai nepaliek brūns. Pieliek klāt tomātiem, iemet buljona kubiņu (vēlams izšķīdināt nelielā ūdens daudzumā). Pakarsē, tad noņem no uguns, sablenderē un ēd.
Vajag - lielo (laikam 400g, nu kaut kā tā) mizotu tomātu burku, var jau sagrieztus, var veselus, galvenais, lai bez ādas. Ķiploka daiviņu. Eļļu. Puskubiņu dārzeņu buljona.
Ja tomāti ir veseli, sagriež. Iemet katliņā ar visu sulu, lai karsējas. Tikmēr sagriež ķiploku un drusku apcep eļļā, bet tā, lai nepaliek brūns. Pieliek klāt tomātiem, iemet buljona kubiņu (vēlams izšķīdināt nelielā ūdens daudzumā). Pakarsē, tad noņem no uguns, sablenderē un ēd.