pajautaa

Recepte

« previous entry | next entry »
Jan. 2., 2008 | 10:51 pm
posted by: kini in pajautaa

Kāda ir jūsu mīļākā ēdiena recepte brīžiem, kad gribas ko garšīgu un ātri? Ieteicams, ikdienā izgaršotas un pārbaudītas.
Upd. + Mājās fiksi uztaisāms no ikdienišķajiem, parastā virtuvē sastopamiem ingredientiem.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

Mamuts

from: [info]mamuts
date: Jan. 2., 2008 - 11:00 pm
#

Garneļu mērce ar rīsiem. Mēli var norīt, ātri un ģiftīgi.

Atbildēt | Diskusija


Mamuts

from: [info]mamuts
date: Jan. 2., 2008 - 11:11 pm
#

Garneles var lielveikalā nopirkt, siera majonēzi ar'un dilles tāpat. ar 100 g garneļu pietiek 3 cilvēkiem.

Atbildēt | Iepriekšējais


tihe

from: [info]tihe
date: Jan. 2., 2008 - 11:01 pm
#

Suši! :)

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jan. 3., 2008 - 10:53 am
#

suši nu gan nebūs ātri pagatavojams;)

Atbildēt | Iepriekšējais


--

from: [info]ripp
date: Jan. 2., 2008 - 11:03 pm
#

cepts siers. siera šķēles uzcepu uz pannas. nav nekāda dižā maltīte, bet ja gribas tieši garšīgu un ātri, tad viennozīmīgi cepts siers :>

Atbildēt


Nebīsties nakts, jo tai ir jau rītausma seglos

from: [info]prtg
date: Jan. 2., 2008 - 11:10 pm
#

omlete ar taizemiešu mērci

Atbildēt | Diskusija


from: [info]rhubarb
date: Jan. 2., 2008 - 11:18 pm
#

taizemiešu mērce ir kas līdzīgs kā, piem. Spilvas Ķīnas mērce?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nebīsties nakts, jo tai ir jau rītausma seglos

from: [info]prtg
date: Jan. 3., 2008 - 03:59 am
#

Ne gluži, mazliet asāka un ne tik skāba. Elvi veikalos ir tādās palielās pudelēs, oranžā krāsā ar sarkanu etiķeti.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]rhubarb
date: Jan. 3., 2008 - 12:11 pm
#

būs jāpaprovē.

Atbildēt | Iepriekšējais


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Jan. 2., 2008 - 11:18 pm
#

cepta rupjmaize ar, pa virsu uzsistu, olu un saali... - leeti, aatri, garshiigi...
-
ceptas tiigjergarneles ar kjiploku sviestu un grauzdinjem... - daargi, aatri, garshiigi :)
vai
cepts kamambeers ar bruukljenju zapti :) - tas pats, kas ar garneleem...

Atbildēt


Agnese

from: [info]magic_raddish
date: Jan. 2., 2008 - 11:21 pm
#

makaroni ar veikalā pirktu ātri pagatavojamo mērci vai karstas siermaizes vai vārīta ola! :D

Atbildēt


from: [info]nephrite_
date: Jan. 2., 2008 - 11:28 pm
#

Es zvanu čilī picai un pasaku, ko uz tās vēlos redzēt.

Atbildēt


from: [info]merkela
date: Jan. 3., 2008 - 12:32 am
#

Savāra kopā visu, kas ir (kartupeļi , burkāni, kāposti, jabkādi saldēti dārzeņi), iemet daudz garšvielu, sablenderē, iemet iekšā saceptus sīplu un gaļu (garneles, sēnes, utt).

Atbildēt


Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Jan. 3., 2008 - 01:05 am
#

Tomātu zupa, ļoti ātrais variants

Vajag - lielo (laikam 400g, nu kaut kā tā) mizotu tomātu burku, var jau sagrieztus, var veselus, galvenais, lai bez ādas. Ķiploka daiviņu. Eļļu. Puskubiņu dārzeņu buljona.

Ja tomāti ir veseli, sagriež. Iemet katliņā ar visu sulu, lai karsējas. Tikmēr sagriež ķiploku un drusku apcep eļļā, bet tā, lai nepaliek brūns. Pieliek klāt tomātiem, iemet buljona kubiņu (vēlams izšķīdināt nelielā ūdens daudzumā). Pakarsē, tad noņem no uguns, sablenderē un ēd.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]lotele
date: Jan. 3., 2008 - 02:56 am
#

un vēl pievieno zaļumiņus un smalki rīvētu sieru un moška vakardienas gaļas mērci :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lotele
date: Jan. 3., 2008 - 02:55 am
#

garšīgs - tas ir domāts našķīts?

tad ņem 1:1 auzu pārslas ar cukuru un apcep uz pannas, līdz cukurs karamelē, ja vēl pa rokai gadās putukrējums tad vnk super ;)

Atbildēt


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jan. 3., 2008 - 09:52 am
#

čili.
liellopa malta gaļa, kukurūza, sarkanās pupiņas, tomāti savā sulā (viss bundžās/burkās dabonams), asas garšvielas.

Atbildēt


from: [info]marina
date: Jan. 3., 2008 - 10:40 am
#

smalkie garie ķīiešu makaroni (jo vārās 4 minūtes) ar dažām pilēm sojas mērci un pārrīvētu sieru

lavašu nosmērē ar brokastu sieru, saliek pa virsu visādus dārzeņus (čerī tomati, paprika, gurķis un daudz zaļumu), saloca, sagriež, ēd

uzvāra kartupeļus, pārkaisas ar dillēm un uzmet sviesta piciņu, samaisa biezpienu ar krējumu un zaļumiem - ēd

uz pannas sasautē cukini, šampinjonu, pielej sojas meŗci un pienu, ēd kopā ar brūnajiem rīsiem

Atbildēt


from: [info]sileens
date: Jan. 3., 2008 - 11:45 am
#

alus

Atbildēt