suši
« previous entry | next entry »
Jan. 16., 2007 | 04:18 pm
posted by: within in pajautaa
Vai kāds būtu gatavojis suši mājas apstākļos? Kāds galarezultāts vidējam mājsaimniekam prognozējams, aptuvenās izmaksas (gabalā), izejvielu iegāde un apmierinājuma koeficients?
from: str
date: Jan. 16., 2007 - 04:23 pm
#
izmaksas- dārgi, ja ņem visu:)
[ piem- ja gatavo regulāri- tad jau ir vērts nopirkt- gan wasabi, gan ingveru, gan rīsu etiķi, pareizos rīsus un visu ko:) , tad jau tas izmaksas samazina uz vienību]
bet apmierinājums milzīgs:)
Atbildēt
from: goddes
date: Jan. 16., 2007 - 04:27 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: within
date: Jan. 17., 2007 - 09:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mako
date: Jan. 17., 2007 - 11:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: within
date: Jan. 18., 2007 - 08:08 pm
#
Vai varētu būt tā, ka nepieciešams atšķaidīt, ja mērce ir ļoti bieza?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mako
date: Jan. 18., 2007 - 09:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mako
date: Jan. 18., 2007 - 09:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: within
date: Jan. 18., 2007 - 10:56 pm
#
tad laikam uzticēšos Jūsu gaumei, izmēģināšu Kikkoman. paldies.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: atoll
date: Jan. 16., 2007 - 04:27 pm
#
Atbildēt
from: masha_nje_vasha
date: Jan. 16., 2007 - 07:30 pm
#
Atbildēt
from: mako
date: Jan. 16., 2007 - 10:13 pm
#
Ja nav nekā, un jāpērk viss - dārgi. Nākošās reizes sanāk lētāk. Jo lielākai kompānijai taisa, jo lētāk uz galviņu.
Kā gatavot -
http://en.wikipedia.org/wiki/Sushi
http://blog.formula-sushi.ru/
http://www.osushi.ru/
Ideāls party ēdiens, ja gatavo visi. Tikai rīsus pirms tav v;elams novārīt.
Atbildēt | Diskusija
from: within
date: Jan. 17., 2007 - 09:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: morraa
date: Jan. 17., 2007 - 05:09 am
#
Ja gatavo riktiigos nigiri sushi - zivs gabals uz riisiem, tad ir veel leetaak - zivs, vasabii, riisi, seasonings :)
Atbildēt | Diskusija
from: within
date: Jan. 17., 2007 - 10:28 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: bzz_suns
date: Jan. 17., 2007 - 11:33 am
#
Atbildēt