pajautaa

suši

« previous entry | next entry »
Jan. 16., 2007 | 04:18 pm
posted by: within in pajautaa

Vai kāds būtu gatavojis suši mājas apstākļos? Kāds galarezultāts vidējam mājsaimniekam prognozējams, aptuvenās izmaksas (gabalā), izejvielu iegāde un apmierinājuma koeficients?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Jan. 17., 2007 - 05:09 am
#

Ja gatavo makisushi (nu, tie rituļi), tad tas ir sameeraa leeti - juuraskaapostu lapa, riisi, etikjis, jebkas pildiijumam - vasabii un etikjis ir ilgam laikam, riisi un juuraskaaposti ir leeti.
Ja gatavo riktiigos nigiri sushi - zivs gabals uz riisiem, tad ir veel leetaak - zivs, vasabii, riisi, seasonings :)

Atbildēt | Diskusija


//

from: [info]within
date: Jan. 17., 2007 - 10:28 am
#

Varbūt Tu vari pastāstīt, kur Tu pērc jūraskāpostu lapas? Jo vienīgā vieta, kur tos atradu ir Rimi. Vai ir vēl kāda pagrīde, piemēram, kur šādas lietas iespējams iegādāt?

Atbildēt | Iepriekšējais