pajautaa

suši

« previous entry | next entry »
Jan. 16., 2007 | 04:18 pm
posted by: within in pajautaa

Vai kāds būtu gatavojis suši mājas apstākļos? Kāds galarezultāts vidējam mājsaimniekam prognozējams, aptuvenās izmaksas (gabalā), izejvielu iegāde un apmierinājuma koeficients?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jan. 16., 2007 - 04:27 pm
#

uz 8 cilveekiem izteereejaam 25 Ls, pierijaamies kaa cuukas un protams taadas lietas kaa sojas meerce, ingvers uc palika paari citaam reizeem. ekonomiski pamatojams pasaakums kompaanijai.

Atbildēt | Diskusija


//

from: [info]within
date: Jan. 17., 2007 - 09:33 pm
#

Izklausās, ka arī Tu saproti kaut ko par šo tēmu. Zinu, ka suši ļoti svarīga ir arī pareiza sojas mērces izvēle. Varbūt vari ko ieteikt? Lielveikalos diferencētas izvēles iespējas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


MaKo

from: [info]mako
date: Jan. 17., 2007 - 11:15 pm
#

Ar tām mērcēm, manuprāt, ir garšas jautājums. Daža sāļāka, daža saldāka... Man garšo Kikkoman mērces. Bet tas pēc paša garšas jājūt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


//

from: [info]within
date: Jan. 18., 2007 - 08:08 pm
#

Nopirku Teriyaki Sojas mērci Santa Maria's izpildījumā. Laikam nebija pareiza izvēle, mērce šķiet briesmīga.

Vai varētu būt tā, ka nepieciešams atšķaidīt, ja mērce ir ļoti bieza?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


MaKo

from: [info]mako
date: Jan. 18., 2007 - 09:50 pm
#

Pag, Teryaki ir īpaša mērce pilnīgi citiem nodomiem - marinēt gaļu un zivis tajā. Tā nav sojas mērce, kas domāta mērcēšanai.

Atbildēt | Iepriekšējais


//

from: [info]within
date: Jan. 18., 2007 - 10:56 pm
#

super, tā arī nopratu, kad pagaršoju. blondums.

tad laikam uzticēšos Jūsu gaumei, izmēģināšu Kikkoman. paldies.

Atbildēt | Iepriekšējais