parasti cepumu mīklām vispirms ir jāsaputo sviests ar cukuru. saputot - tas šajā gadījumā nozīmē maisīt, kamēr sviests ir palicis mīksts, mazliet pufīgāks un parasti arī gaišāks un cukurs ir vairāk mazāk sviestā izkusis.
un es ieteiktu ņemt pusi no homo ieteiktā produktu daudzuma, tad sanāk apmēram divas plātes cepumu
Skaidra lieta, ka ir skaidrība ;-) Vienkārši ir cilvēki (tak laikam ne es), kas cenšas burts burtā izpildīt recepti un varētu būt neliels pārsteigums, ka "oi, te tak 3 pannām sanāks!" ;-)))
from:
homo
date: Aug. 29., 2006 - 12:53 pm
#
Sviests vai margarīns - 500g
Olas -8gb
Cukurs - 300g
Rozīnes - 150 g
Vaniļas cukurs -2 tējk
Milti - 1 glāze
Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)
Neceptām auzu pārslām pievieno taukvielas,cukuru ,olas , vaniļu , rozīnes.Visu labi samaisa , tad pievieno miltus un samīca.Ar mitrām rokām uz plāts liek cepumu piciņas .Cep 200 grādos.
Atbildēt | Diskusija
from:
punktinja
date: Aug. 29., 2006 - 12:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
homo
date: Aug. 29., 2006 - 01:04 pm
#
starp citu, vari piemest klāt smalcinātus riekstus, garšīgi. :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
punktinja
date: Aug. 29., 2006 - 01:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
homo
date: Aug. 29., 2006 - 01:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
punktinja
date: Aug. 29., 2006 - 01:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
gary_crant
date: Aug. 29., 2006 - 01:20 pm
#
un es ieteiktu ņemt pusi no
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
misame
date: Aug. 29., 2006 - 01:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
homo
date: Aug. 29., 2006 - 01:15 pm
#
bet nu par proporcijām ir skaidrība, vai ne? ;)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
misame
date: Aug. 29., 2006 - 01:20 pm
#
Vienkārši ir cilvēki (tak laikam ne es), kas cenšas burts burtā izpildīt recepti un varētu būt neliels pārsteigums, ka "oi, te tak 3 pannām sanāks!" ;-)))
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
punktinja
date: Aug. 29., 2006 - 01:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
x_f
date: Aug. 29., 2006 - 01:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais