pajautaa

recepte

« previous entry | next entry »
Aug. 29., 2006 | 12:47 pm
posted by: punktinja in pajautaa

Jautājums: kā mājas apstākļos pagatavot auzu pārslu cepumus?!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

punktinja

from: [info]punktinja
date: Aug. 29., 2006 - 12:57 pm
#

paldies liels! a, tās taukvialas (sviests, acīmredzot) ir jāizkausē? kā?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


homo

from: [info]homo
date: Aug. 29., 2006 - 01:04 pm
#

nē, viņam ir jābūt nu kā istabas temp. turētam - mīkstam, lai smuka masa veidojas, no kuras netek nekas laukā.. Lai labi garšo.

starp citu, vari piemest klāt smalcinātus riekstus, garšīgi. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


punktinja

from: [info]punktinja
date: Aug. 29., 2006 - 01:08 pm
#

cerēsim, cerēsim, ka labi garšos:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


homo

from: [info]homo
date: Aug. 29., 2006 - 01:16 pm
#

varbūt pirmajai reizei taisi pusporciju no norādītās - savādāk ēdīsi līdz Ziemsvētkiem.. :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


punktinja

from: [info]punktinja
date: Aug. 29., 2006 - 01:17 pm
#

es tieši tā arī izdarīju - visu uz pusēm dalīju!

Atbildēt | Iepriekšējais


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 29., 2006 - 01:20 pm
#

parasti cepumu mīklām vispirms ir jāsaputo sviests ar cukuru. saputot - tas šajā gadījumā nozīmē maisīt, kamēr sviests ir palicis mīksts, mazliet pufīgāks un parasti arī gaišāks un cukurs ir vairāk mazāk sviestā izkusis.

un es ieteiktu ņemt pusi no [info]homo ieteiktā produktu daudzuma, tad sanāk apmēram divas plātes cepumu

Atbildēt | Iepriekšējais