pajautā! - recepte
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[homo]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
recepte
« previous entry
|
next entry »
Aug. 29., 2006 | 12:47 pm
posted by:
punktinja
in
pajautaa
Jautājums: kā mājas apstākļos pagatavot auzu pārslu cepumus?!
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {15}
from:
homo
date:
Aug. 29., 2006 - 01:04 pm
#
nē, viņam ir jābūt nu kā istabas temp. turētam - mīkstam, lai smuka masa veidojas, no kuras netek nekas laukā.. Lai labi garšo.
starp citu, vari piemest klāt smalcinātus riekstus, garšīgi. :)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
punktinja
date:
Aug. 29., 2006 - 01:08 pm
#
cerēsim, cerēsim, ka labi garšos:)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
homo
date:
Aug. 29., 2006 - 01:16 pm
#
varbūt pirmajai reizei taisi pusporciju no norādītās - savādāk ēdīsi līdz Ziemsvētkiem.. :))
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
punktinja
date:
Aug. 29., 2006 - 01:17 pm
#
es tieši tā arī izdarīju - visu uz pusēm dalīju!
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
homo
date: Aug. 29., 2006 - 01:04 pm
#
starp citu, vari piemest klāt smalcinātus riekstus, garšīgi. :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
punktinja
date: Aug. 29., 2006 - 01:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
homo
date: Aug. 29., 2006 - 01:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
punktinja
date: Aug. 29., 2006 - 01:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais