Aug. 29., 2006 | 12:53 pm
No:: homo
Auzu pārslas-1 kg
Sviests vai margarīns - 500g
Olas -8gb
Cukurs - 300g
Rozīnes - 150 g
Vaniļas cukurs -2 tējk
Milti - 1 glāze
Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)
Neceptām auzu pārslām pievieno taukvielas,cukuru ,olas , vaniļu , rozīnes.Visu labi samaisa , tad pievieno miltus un samīca.Ar mitrām rokām uz plāts liek cepumu piciņas .Cep 200 grādos.
Sviests vai margarīns - 500g
Olas -8gb
Cukurs - 300g
Rozīnes - 150 g
Vaniļas cukurs -2 tējk
Milti - 1 glāze
Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)
Neceptām auzu pārslām pievieno taukvielas,cukuru ,olas , vaniļu , rozīnes.Visu labi samaisa , tad pievieno miltus un samīca.Ar mitrām rokām uz plāts liek cepumu piciņas .Cep 200 grādos.