pajautaa

skriet

« previous entry | next entry »
Sep. 14., 2022 | 01:56 pm
posted by: mranarhs in pajautaa

Klau, skrējēji, ko jūs darat ziemā? Ir kaut kādi īpaši ziemas skriešanas apavi, kuros tu neriskē nolikties uz mutes pie mazākā ledutiņa? Vai arī atliek vien slīdošā lenta sporta zālē?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Sep. 14., 2022 - 03:05 pm
#

Jā, ir gan apavi ar izteiktu protektoru, gan iespēju ieskrūvēt radzes. Sporta veikalos jājautā šai specifiskajai vajadzībai. Vīrs laikam MySport savus pirka.

Atbildēt


jūnija lietus / augusta lapas / septembra atmiņas

from: [info]special_k
date: Sep. 14., 2022 - 03:26 pm
#

ziemā neskrienu..

Atbildēt


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Sep. 14., 2022 - 04:08 pm
#

skrienu arī ziemā. pa absolūtu ledu neskrienu, bet tā reti mēdz būt. vai nu tad neskrienu vispār, vai izvairos no īpaši ledainajiem fragmentiem. parasti ietves un celiņi ir pietiekiemai nokaisīti.
man ir ziemai piemēroti/paredzēti skriešanas apavi, bet tas vairāk uz virsbūvi, ar lielāku aizsardzību pret mitrumu un aukstumu. zole kā zole, nav īpašu protektoru (man liekas) vai radžu.
man orientēšanās apavi ir ar radzēm. pa cietāku segumu skrienot baigi skrapst, diez vai pa ledu un pilsētu es ar tādiem gribētu skriet. :)

Atbildēt | Diskusija


aai

from: [info]aai
date: Sep. 14., 2022 - 09:49 pm
#

+1 par teju visu.

Man pašam ziemas apavu nav - reiz pamēģināju bračkas. Nepatika. Ir tā pieminētā skrapstoņa, ka skrien pa pilsētu, un pacieta zole. Ja ir meža trase kāda, tad var noderēt. Rīgā arī ziemā skrienu ar parastajiem vasaras apaviem - no centra uz Uzvaras parku, Arkādijas, Māras dīķis... ir savulaik pa Skanstes/Vesetas ielas rajoniem daudz desots. Ir pavisam ok ar parastajiem apaviem, ja vien nav kkāds baigais ledus vai tās situācija, kad visa Rīga krīt augšpēdus.

Atbildēt | Iepriekšējais


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Sep. 14., 2022 - 05:21 pm
#

Der vienkārši taku skriešanas tipa apavi. Nav nekāda īpaša siltinājuma, bet arī nevajag. Galvenais, lai mitrums neiet cauri, Gore Tex to, parasti, nodrošina.

Atbildēt


 Stiller Ozean

from: [info]klusais_okeans
date: Sep. 14., 2022 - 09:40 pm
#

skrienu ar parastajiem, ja vien nav pavisam slidens un apledojis (bet nu neesmu pro)

Atbildēt


aai

from: [info]aai
date: Sep. 14., 2022 - 10:00 pm
#

Ja tiešām domā arī kkādos vējainos un sniegainos apstāķļos skriet, tad man personīgi par apaviem svarīgāks ir t.s. neck warmer/neck gaiter/galvas lente/kakla šalle/bandana un kā tik vēl tās nesauc. Tā ir zelta vērtē.

Atbildēt


scriba librarius

from: [info]lemurs
date: Sep. 15., 2022 - 12:32 am
#

Sniegam un ledum man ir apavi ar radzēm. Bet ar tiem: a) skrapstoņa un troksnis, ja gadās skriet kādu gabalu pa tīrām ietvēm; b) jāuzmanās uz betona utml. iekštelpu virsmām, stipri slīd.

Atbildēt | Diskusija


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Sep. 15., 2022 - 01:26 pm
#

un absolūti bojā grīdas segumu mājā, ja nav akurāt flīzes vai betons.
es uz mežu braucu iešļūcenēs, naglenes uzvelku tikai tur.

Atbildēt | Iepriekšējais