pajautaa

skriet

« previous entry | next entry »
Sep. 14., 2022 | 01:56 pm
posted by: mranarhs in pajautaa

Klau, skrējēji, ko jūs darat ziemā? Ir kaut kādi īpaši ziemas skriešanas apavi, kuros tu neriskē nolikties uz mutes pie mazākā ledutiņa? Vai arī atliek vien slīdošā lenta sporta zālē?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Sep. 14., 2022 - 04:08 pm
#

skrienu arī ziemā. pa absolūtu ledu neskrienu, bet tā reti mēdz būt. vai nu tad neskrienu vispār, vai izvairos no īpaši ledainajiem fragmentiem. parasti ietves un celiņi ir pietiekiemai nokaisīti.
man ir ziemai piemēroti/paredzēti skriešanas apavi, bet tas vairāk uz virsbūvi, ar lielāku aizsardzību pret mitrumu un aukstumu. zole kā zole, nav īpašu protektoru (man liekas) vai radžu.
man orientēšanās apavi ir ar radzēm. pa cietāku segumu skrienot baigi skrapst, diez vai pa ledu un pilsētu es ar tādiem gribētu skriet. :)

Atbildēt | Diskusija


aai

from: [info]aai
date: Sep. 14., 2022 - 09:49 pm
#

+1 par teju visu.

Man pašam ziemas apavu nav - reiz pamēģināju bračkas. Nepatika. Ir tā pieminētā skrapstoņa, ka skrien pa pilsētu, un pacieta zole. Ja ir meža trase kāda, tad var noderēt. Rīgā arī ziemā skrienu ar parastajiem vasaras apaviem - no centra uz Uzvaras parku, Arkādijas, Māras dīķis... ir savulaik pa Skanstes/Vesetas ielas rajoniem daudz desots. Ir pavisam ok ar parastajiem apaviem, ja vien nav kkāds baigais ledus vai tās situācija, kad visa Rīga krīt augšpēdus.

Atbildēt | Iepriekšējais