pajautaa

jobanie sapņi

« previous entry | next entry »
Feb. 21., 2019 | 09:44 pm
posted by: gnidrologs in pajautaa

Vai kādam nav labs padoms kā nomākt sapņošanu? Nekādi miega līdzekļi man nav laba darījuši. Pat, ja aizmiegu aiz pareiza gurdenuma, visu laiku rādās kaut kāda intensīva huiņa, ļoti daudz informācijas, situācijas, darbību. Breins burtiski neatslābst vai pat darbojas aktīvāk miega režīmā, nekā ikdienā un nav nekādas atpūtas no tā sasodīta miega, kurš jau tā ir īss un saraustīts (4-6h darbanaktī). Nav tā, ka rādītos baisi murgi un uncanny shit, vnk pārāk dahuja viskautkas un moments, kas smadzenēm ir pastāvīgs overload. Nekad nejūtos izgulējies.
Antidepresanti neinteresē, ir čekoti, vēl lielāks sviests par defolto stāvokli. (esmu pamēģinājis pregabalīnu, kas ir kaut kas bik cits un iespējams atgriezīšos pie tā - komenti?).

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {60}

gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Feb. 21., 2019 - 10:54 pm
#

Nekāda alkohola un kofeīna būtu suicīds lol.
Cik lietots tas magne B tad imo feik pharma. Esmu lietojis tramnkvilizatoru, veco labu klopiku. Tas, protams, noruba pēc pieprasījuma, bet sapņi rādās tā pat un no rīta tikai pretīgāk savākties, jo jams darbojas ilgi, pat ceturdaļiņa.
Būs jāpaintersējas par tiem recepšu sedatīvajiem. Melatonīni un tējiņas man kā ūdens no zoss.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Feb. 21., 2019 - 11:12 pm
#

Magne nav feiks - jo tas patiešām ir Mg un tas patiešām ir B6, un tie abi patiešām ir vajadzīgi nervu sistēmai un muskuļu normālai atslābināšanai.

Taču, ja problēma ir nevis (vai vismaz - ne tikai) veģetatīvās nervu sistēmas paaugstināts tonuss, bet kaut kas cits, tad skaidrs, ka Magne būs kā mironim plāksteris.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Feb. 21., 2019 - 11:28 pm
#

Nu jā, es saprotu. Zivju eļļas efektu arī nejutu. Mironis nahuj.

Atbildēt | Iepriekšējais


Позитивный человек

from: [info]hmmm
date: Feb. 22., 2019 - 04:36 pm
#

Pamēģini vienkārši divas nedēļas bez alko un kofeīna, plus nedaudz vairāk miega (7-8 stundas). Ideāli, ja pieliktu katru dienu pastaigu 1 stundu svaigā gaisā. Pavēro, vai kas mainās, un tad izdomā, vai gadījumā esošais dzīvesveids jau nav tas laikā izstieptais suicīds, uz ko norāda miega traucējumi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Feb. 23., 2019 - 06:10 pm
#

Tas ir kā pamēģināt 2 nedēļas neelpot. Saprotu, ka tu saki pareizās lietas, bet, to saki nepareizajam cilvēkam. Ja es spētu būt tik perfekts, tad sen jau būtu bagāts.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Позитивный человек

from: [info]hmmm
date: Feb. 23., 2019 - 06:45 pm
#

Nav jābūt perfektam, neviens nav perfekts. Bet Tev ir jāsaprot, ka turpinot dzīvesveidu kā līdz šim, nekas nemainīsies. Tavi gļuki un daudzsēriju sapņi pie saraustīta miega turpināsies, jo Tu neko nemaini ar saviem ieradumiem.
Ja Tu nespēj atzīt, ka esi atkarīgais - no alkohola, kofeīna un nikotīna, whatever vēl kā, tad Tavas problēmas nekur nezudīs un tikai padziļināsies. Tev varbūt šķiet, ka ikdienas ali vai longdrinki nav nekas īpašs, bet nu pēc būtības tā ir tā atkarība.
Tas, ko es augstāk ieskicēju, ir nevis blabla no pareizā/ideālā cilvēka, bet gan no tāda paša atkarīgā kā Tu, tikai tāda, kurš ir atzinis nepieciešamību mainīties un to dara soli pa solim. Sākot jau ar problēmas atzīšanu, kas visā šajā ir grūtākais.
Bet ja nu esi tik lepns, ka uzskati ka citiem (ieskaitot med speciālistus) Tev jāpalīdz situācijā, kad nevēlies savā pusē neko mainīt, tad Tev atliek vien turpināt dauzīt galvu pret sienu un cerēt, ka tāpēc notiks brīnums.
Līdz ar to jautājums, ko Tu vairāk gribi - padarīt ikdienu un miegu labāku, vai palikt kaut kādā iedomātā komforta zonā ar atkarību komplektu un brūkošu psihi?

Atbildēt | Iepriekšējais