hmmm

Feb. 23., 2019 | 06:45 pm
No:: hmmm

Nav jābūt perfektam, neviens nav perfekts. Bet Tev ir jāsaprot, ka turpinot dzīvesveidu kā līdz šim, nekas nemainīsies. Tavi gļuki un daudzsēriju sapņi pie saraustīta miega turpināsies, jo Tu neko nemaini ar saviem ieradumiem.
Ja Tu nespēj atzīt, ka esi atkarīgais - no alkohola, kofeīna un nikotīna, whatever vēl kā, tad Tavas problēmas nekur nezudīs un tikai padziļināsies. Tev varbūt šķiet, ka ikdienas ali vai longdrinki nav nekas īpašs, bet nu pēc būtības tā ir tā atkarība.
Tas, ko es augstāk ieskicēju, ir nevis blabla no pareizā/ideālā cilvēka, bet gan no tāda paša atkarīgā kā Tu, tikai tāda, kurš ir atzinis nepieciešamību mainīties un to dara soli pa solim. Sākot jau ar problēmas atzīšanu, kas visā šajā ir grūtākais.
Bet ja nu esi tik lepns, ka uzskati ka citiem (ieskaitot med speciālistus) Tev jāpalīdz situācijā, kad nevēlies savā pusē neko mainīt, tad Tev atliek vien turpināt dauzīt galvu pret sienu un cerēt, ka tāpēc notiks brīnums.
Līdz ar to jautājums, ko Tu vairāk gribi - padarīt ikdienu un miegu labāku, vai palikt kaut kādā iedomātā komforta zonā ar atkarību komplektu un brūkošu psihi?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: