porcelāna lellīte ([info]neraate) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-12-18 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
veterinārie pakalpojumi
Šeit info laikam nav bijusi, tādēļ padodu tālāk: Beinerta veterinārajā klīnikā (Ģertrūdes 101) līdz 31.12. īpašas cenas - kaķenes sterilizācija 19.99, runča kastrācija 9.99, čipēšana un Eiropas pase arī lēti, bet cenu tagad neatceros


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]viperidae
2009-12-19 09:35 (saite)
Un tu esi uzņēmies/uzņēmusies aizgādniecību par savu nekastrēto runču ražojumiem, kas visdrīzāk plašā klāstā papildina vārtrūmju kaķu saimi? Jebšu domā, ka tur tiem vieglāk?
Manuprāt, ir ne tikai piedodami, bet pat apsveicami, ka cilvēki, kas nevēlas/nespēj uzņemties atbildību par vēl duci mazu dzīvībiņu, izvēlas sterilizēt savējos, nevis paziņot - man ir normāls dzīvnieks [jebšu vienkārši man pofig].

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antireality
2009-12-19 16:27 (saite)
ja nespēj vai negrib uzņemties atbildību , tad nevajag uzņemties mājdzīvnieku vispār.
pirmais mans runcis , 90to gadu sākumā, diemžēl arā netika laists, bet viņš drīz vien nomira no lieliskās kaķu barības radīta audzēja. otrs savukārt dzīvoja laukos un viņam ar pēcnācējiem viss bija kārtībā. kaķene apkārtnē bija tikai viena.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]viperidae
2009-12-19 19:51 (saite)
Nu tad man jāizsaka nožēla par to, ka, turot nekastrētu runci iesprostotu dzīvoklī, neesi pamanījis viņa seksuālo dziņu radītos pārdzīvojumus.
Un derētu atcerēties arī to, ka pilsētas suņi un kaķi, par ko cilvēki uzņemas aizgādību, nav vairs nekādi meža zvēri, bet gan mājdzīvnieki, kas ir pielāgojušies dzīvei pilsētā kas nemitīgi mainās un attīstās. Un līdz ar to, tāpat kā mēs, mainās un attīstās arī viņi. Ja reiz pilsētas daudz neatšķīrās no laukiem, arī mājdzīvnieki dzīvoja daudz dabiskākos apstākļos. Tomēr šobrīd, lai pilsētā nodrošinātu sava mājdzīvnieka labsajūtu, ir vērts padomāt gan par sterilizāciju (lai izvairītos no kautiņiem, dzīvnieka psiholoģiskiem pārdzīvojumiem, kā arī slimībām), gan arī par pielāgotas pārtikas nodrošinājumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?