Santa ([info]santa_be) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2007-12-11 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dārgās dāmas man ir divas problēmas:
1) ārkārtīgi sausa galvas āda, kas dažkārt cieš no blaugznām- kāds mitrinoš līdzeklis līdz ls 10? vai kas cits, pieredze, padoms.
2) 15 gadu nav vairs pāris gadu, bet piņņuproblēma, melno punktu un vispār paplašināto poru problēma zeļ un plaukst uz manas sejiņas, bet tākā tā nāk kopā ar ļoti sausu un jūtīgu ādu, tad spirtotie pusaudžu līdzekļi nebūs īstie, tātad gribu veikt sejas dziļo tīrīšanu, cik tāda maksā, kur forši, un par salīdzinoši cilvēcīgām naudiņām? (padoms, pieredze, uzmundrinājums :PPP )

Iepriekš paldies :)P


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]teja
2008-01-22 00:55 (saite)
man arī ir sausa āda kopā ar mūžīgām pinnēm. pēc ilgiem gadiem eksperimentu esmu sapratusi, ka jālieto saudzīgi, sausai ādai paredzēti kremi un līdzekļi, bet uz pašām pumpām, iekaisušajām vietām vienā punktiņā jāuzzieš tējas koka eļļa vai speciālais mālu šķidrums pumpām.
un dziļā tīrīšana ir jāveic vismaz reizi 2 mēnešos. parasti visi slavē un iesaka tīrīt augļskābēm, bet man no tām kļūst vēl sliktāk, āda ir pārāk jutīga. ar tvaiku nekur vairs netīra, ja nu vienīgi uz dzirnavu ielas tādā seno laiku iestādē, kas saucas "ārstnieciskā kosmētika" - tā ir arī viena no lētākajām vietām pasaulē. (kādi 7-10 ls) nenobīsties no Padomju laika iekārtām, tantēm (riktīgām babuļām) un metodēm (kumelīšu tvaiki, šķidrais slāpeklis, baltie māli)- rezultāts vismaz man bija labāks kā dārgajās vietās par 30 Ls.
vēl lēti un labi gadās arī rajonos, ārpus Rīgas. Man šobrīd ir kolosāla (ļoti izglītota un progresīva) un riktīgi pa lēto kosmetoloģe Madonas rajonā, kas vēl ikreiz iedod līdz kādu mazu pudelīti ar kādu kremu vai toniku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dejavu
2008-01-26 19:15 (saite)
Arī "ārstnieciskajia kosmētikai" inflācija nav gājusi garām un tagad cenas tur ir ap 20 LVL.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?