Santa ([info]santa_be) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2007-12-11 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dārgās dāmas man ir divas problēmas:
1) ārkārtīgi sausa galvas āda, kas dažkārt cieš no blaugznām- kāds mitrinoš līdzeklis līdz ls 10? vai kas cits, pieredze, padoms.
2) 15 gadu nav vairs pāris gadu, bet piņņuproblēma, melno punktu un vispār paplašināto poru problēma zeļ un plaukst uz manas sejiņas, bet tākā tā nāk kopā ar ļoti sausu un jūtīgu ādu, tad spirtotie pusaudžu līdzekļi nebūs īstie, tātad gribu veikt sejas dziļo tīrīšanu, cik tāda maksā, kur forši, un par salīdzinoši cilvēcīgām naudiņām? (padoms, pieredze, uzmundrinājums :PPP )

Iepriekš paldies :)P


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]citizen_erased
2007-12-11 13:46 (saite)
1) es aizgāju pie dermatologa. tās var nebūt blaugznas, varbūt Tev ir ekzēma vai psoriāze.. vienalga, iesaku aiziet pie deramtologa, tur izrakstīs aptiekā nopērkamus šampūnus, ap Ls 8 - 10. bieži par iemeslu "blaugznām" un manis pieminētai ekzēmai ir kāda iekš. org. kaite. un nebaidies, ja izraksta šampūnu ar urīnu vai darvu sastāvā, to nejūt ;)

2) ja tomēr vēl ir iekšā izmēģināt mājas apstākļos - es kādreiz vienkārši tīrīju seju ar ūdeņraža pārskābi pēc tam, kad iztvaicēts pēc vecmāmiņu metodes. pēc tam kādu treknu krēmu, kaut vai parastāko nivea un sausai ādai nekaitēs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]santa_be
2007-12-11 13:50 (saite)
dakšūn, būs vien atkal jāiet. manā gadījumā gan tā izskatās vairāk kā sausās ādas problēma, jo man tāda ir arī visam rumpim, bez ķermeņ akrēma var teikt esmu mirusi :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2007-12-11 13:50 (saite)
Darvas šampūni daudziem palīdz. Tas, ka nejūtot, gan nebūs tiesa - mans vīrietis lieto un vienmēr mati smaržo pēc dūmiem :) Bet nav nekas nepatīkams. Vienīgi tie šampūni ir dārgi un jātur matos vismaz 5 min.
Iesaku aizdoties pie Ingas Zemītes Veselības centrā 4, viņa ir viena no labākajām matu speciālistēm LV. Vienīgi nevajag pirms tam mazgāt matus kādas 2 dienas, jo, ja ņem matu paraugus analīzēm, tad viņiem neder tikko izmazgāti.

(Atbildēt uz šo)


[info]str
2007-12-11 13:50 (saite)
pareizi ēst:)
vitamīni [ E ], naktssveces eļļa
2)sakopt ādu līdz normālai, un tad jau pinnes pašas pazudīs

(Atbildēt uz šo)


[info]_vilcene_
2007-12-11 14:47 (saite)
2) Kosmetologs. Domāju, ka būs labs jebkurā daudzmaz normālā salonā. Parasti maksā ap Ls 15. Vismaz es tā tieku galā ar savu seju.:D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]santa_be
2007-12-11 16:11 (saite)
ok skaicdrs par naudiņām, tas arī bija galvenias ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]invidia
2007-12-11 17:50 (saite)
Man arī gadiem ilgi bija sausās galvas ādas problēma, līdz pirms pāris gadiem drusku "pasitos" uz zaļo dzīvošanu un pamēģināju dabiskos šampūnus. Iesāku lietot tos un tagad viss ir ok. Drusku dārgāk ir, bet vismaz es neko citu lietot vairs nevaru, uzreiz uzrodas agrākās problēmas.

(Atbildēt uz šo)


[info]teja
2008-01-22 00:55 (saite)
man arī ir sausa āda kopā ar mūžīgām pinnēm. pēc ilgiem gadiem eksperimentu esmu sapratusi, ka jālieto saudzīgi, sausai ādai paredzēti kremi un līdzekļi, bet uz pašām pumpām, iekaisušajām vietām vienā punktiņā jāuzzieš tējas koka eļļa vai speciālais mālu šķidrums pumpām.
un dziļā tīrīšana ir jāveic vismaz reizi 2 mēnešos. parasti visi slavē un iesaka tīrīt augļskābēm, bet man no tām kļūst vēl sliktāk, āda ir pārāk jutīga. ar tvaiku nekur vairs netīra, ja nu vienīgi uz dzirnavu ielas tādā seno laiku iestādē, kas saucas "ārstnieciskā kosmētika" - tā ir arī viena no lētākajām vietām pasaulē. (kādi 7-10 ls) nenobīsties no Padomju laika iekārtām, tantēm (riktīgām babuļām) un metodēm (kumelīšu tvaiki, šķidrais slāpeklis, baltie māli)- rezultāts vismaz man bija labāks kā dārgajās vietās par 30 Ls.
vēl lēti un labi gadās arī rajonos, ārpus Rīgas. Man šobrīd ir kolosāla (ļoti izglītota un progresīva) un riktīgi pa lēto kosmetoloģe Madonas rajonā, kas vēl ikreiz iedod līdz kādu mazu pudelīti ar kādu kremu vai toniku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dejavu
2008-01-26 19:15 (saite)
Arī "ārstnieciskajia kosmētikai" inflācija nav gājusi garām un tagad cenas tur ir ap 20 LVL.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pecinja
2008-05-05 22:54 (saite)
Ja domā doties pie dermatologa, iesaku Veselības centru 4 (Kr.Barona ielu, netālu no LU stadiona) - profesionāli cilvēki, draudzīga attieksme, cenas gan varētu būt mazliet augstākas kā citur, bet ir tā vērts.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?