atmiņas par domām ([info]teja) rakstīja [info]istaba kopienā,
man arī ir sausa āda kopā ar mūžīgām pinnēm. pēc ilgiem gadiem eksperimentu esmu sapratusi, ka jālieto saudzīgi, sausai ādai paredzēti kremi un līdzekļi, bet uz pašām pumpām, iekaisušajām vietām vienā punktiņā jāuzzieš tējas koka eļļa vai speciālais mālu šķidrums pumpām.
un dziļā tīrīšana ir jāveic vismaz reizi 2 mēnešos. parasti visi slavē un iesaka tīrīt augļskābēm, bet man no tām kļūst vēl sliktāk, āda ir pārāk jutīga. ar tvaiku nekur vairs netīra, ja nu vienīgi uz dzirnavu ielas tādā seno laiku iestādē, kas saucas "ārstnieciskā kosmētika" - tā ir arī viena no lētākajām vietām pasaulē. (kādi 7-10 ls) nenobīsties no Padomju laika iekārtām, tantēm (riktīgām babuļām) un metodēm (kumelīšu tvaiki, šķidrais slāpeklis, baltie māli)- rezultāts vismaz man bija labāks kā dārgajās vietās par 30 Ls.
vēl lēti un labi gadās arī rajonos, ārpus Rīgas. Man šobrīd ir kolosāla (ļoti izglītota un progresīva) un riktīgi pa lēto kosmetoloģe Madonas rajonā, kas vēl ikreiz iedod līdz kādu mazu pudelīti ar kādu kremu vai toniku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?