Italian crush ([info]yulungu) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2011-10-11 10:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
meklējot labāko
Kāda ir Tava Pildīto piparu recepte?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]degeneralis
2011-10-11 10:55 (saite)
Kaut kad taisīju pildījumu no kuskusa sajauktu ar pupiņām un papriku (laikam), pa virsu cietā siera cepurīte.

Bija vēl daži labi varianti, kurus pagaidāmi neatceros :)

(Atbildēt uz šo)


[info]lidzhons
2011-10-11 11:21 (saite)
Uz pannas apcep sīpolu+malto gaļu+beigās pievieno rīsus.
Pipariem nogriež cepurītes (saglabā), iztīra iekšpusi, pilda ar apcepto masu (bet ne pilnus, jo rīsi piebriedīs).
Cepamajā traukā ielej nedaudz olīveļļas, izkārto piparus, uzliek atpakaļ cepurītes, starp pipariem izvieto kartupeļu gabaliņus, visu bagātīgi apber ar sāli, pipariem utml.
Ielej cepamtraukā ~glāzi ūdens & liek krāsnī uz ~stundu ~200grādos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]foxy_lady
2011-10-13 14:54 (saite)
Līdzīgi kā šeit minētā (nelietoju uzturā sāli un to saturošas garšvielas, izņemot soju un majonēzi), tikai es rīsus iepriekš jau novāru līdz gandrīz gatavi, bet vēl mazliet cieti, lai samazinātu laiku cepeškrāsnij, jo man nepatīk pārāk pārcepti pipari.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2011-10-11 11:33 (saite)
Neticēsi, man nav savas Pildīto Piparu Receptes.

(Atbildēt uz šo)


[info]psihs
2011-10-11 11:40 (saite)
pildīc pipels ar tuč tuč timejān un truša krūtiņ

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?