Italian crush ([info]yulungu) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2011-01-11 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā Jūs tiekat galā ar spokiem Jūsu mājās /ja protams, tādi ira/?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santech
2011-01-11 23:07 (saite)
Allahs nav tas pats Dievs tikai citām tautām ar citu nosaukumu????

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2011-01-11 23:24 (saite)
Nē. Allahs ir augstprātīgu muļķu sacerējums augstprātīgiem muļķiem. Īstais Dievs zina, ka neviens pats cilvēks neieietu pēcnāves dzīvībā - neviens! Visi ir grēkojuši - un katrs grēks ir bezgalīgs pārkāpums pret bezgalīgu Dievu. Un visi degtu ellē, mūžīgi. Un degs visi. Visi, kuru grēks vēl nav pilnībā sodīts. Visi, kuru bezgalīgais sods vēl nav beidzies. Bet īstais Dievs sūtīja Savu vienīgo Dēlu - aiz savas bezgalīgās mīlestības, dodot nepelnītu un nenopelnāmu žēlastību - un sodīja Viņu manā vietā un katra vietā, kurš nožēlo savu pret vienīgo, absolūto Dievu vērsto grēku (kas pats par sevi nedotu ne nieka, ja ne..) un pieņem Viņa Dēla Krusta nāvei, kurā ir izciests to grēks, kas pieņems Viņu par savu Glābēju un Kungu. Īstais Dievs ir taisnīgs un sodīs visus, kas pelnījuši sodu (visus, kas nav mīlējuši Dievu ar visu savu sirdi, prātu un spēku no A līdz Ž). Visus. Bet Viņš ir tik žēlastības pilns, ka dod iespēju glābties, nožēlojot savu bezcerīgo grēcīgumu, savus neskaitāmos pārkāpumus un pieņemot Viņa piedāvāto glābšanu Kristus nāvē un augšāmcelšanā - tajā, ka Kristus ir izcietis sodu par mani, ka Viņš ir augšāmcelts no nāves, jo Viņš ir pārspējis nāvi savā varenībā - un dāvājis šo augšāmcelšanāš uzvaru pār nāvi tiem, kas būs ar Viņu mūžīgi, kamēr tie, kas paliek paši ar savu grēku, baudīs Dieva mūžīgo, bezgalīgi smago un taisnīgo sodu.
Bet Allahs ir nelietīga pasaka nelietīgiem cilvēkiem, kas apgalvo, ka tu ar savām netīrajām roķelēm vari pieskarties Dievam un izspiest no Viņa kādu "nopelnītu" svētību. Tie ir meli. Pretīgi, netīri meli. Dievs ir pilnīgi svēts. Un neviens, kas nav pilnīgi svēts, nenāks pie Viņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santech
2011-01-11 23:28 (saite)
tas par to mīlestību izklasuās pēc kkāda totalitārā režīma
un par Budu un budistiem kāds tavs viedoklis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2011-01-11 23:41 (saite)
Dievs nav totalitārs, gribot patiesi labāko priekš visiem - pilnīgu svētumu, pilnīgu labestību, pilnīgu mīlestību. To visu, ko iemieso Jēzus Kristus. Bet cilvēki to ienīst - no sirds ienīst, pamatīgi ienīst. Viņus apspiež šī konfrontācija ar pilnīgu svētumu un ļaunums tiem kļūst mīļāks par Dievu, kurš ir bezkompromisu labs, jo mēs visi zinām, ka mēs pašos pamatos esam ētiskas būtnes, kam jāizvēlas starp labo un ļauno, un Dievs mums liek to darīt - bet piespiesti mēs 100% gadījumu dabiski izvēlēsimies ļauno: ne to, kas būtu patīkami Dievam un labi, bet to, kas ir izdevīgi mums neatkarīgi no tā, vai tas ir labi vai ļauni.
Bet budisms māca pamatā to pašu ko islams: centies kļūt pietiekami labs. Tiesa, budisti nerunā par "labu un ļaunu", drīzāk par pieķeršanos un nepieķeršanos, un tomēr - budisma vīzija ir kļūt pietiekami vienaldzīgam, lai nokautu sirdsapziņu. Un darīt labu tikai sevis dēļ, lai reinkarnētos kaut kur augstāk, lai beigās kļūtu par tādu kā Dievu (kas bija pirmais melīgais sātana solījums cilvēkiem Ēdenes dārzā: jūz būsiet kā Dievs!). Bet vienīgā Dievam pieņemamā motivācija ir darīt labo Viņa dēļ, labā dēļ - un tikai un vienīgi tādēļ, nekad ne izdevīguma dēļ. Bet budisti mācās izkūkot prātu, aizmirst par šīs pasaules īstenību, lai nomērdētu sevī skaudro nāves atziņu, jo, kā saka Bībele, cilvēkam dots vienreiz dzīvot - un tad tiesa. Bet sātans tā piemāna cilvēku, ka viņš ir gatavs noliegt viselementārākās patiesības, tādas kā šīs pasaules īstums, kā labā un ļaunā īstums, kā tavas nāves īstums, kā tavas mūžīgās atsevišķības un individualitātes īstums - un pārliecina to muļķa cilvēku censties izšķīst bezpersoniskā vienaldzībā. Un tādā ziņā nav pilnīgi nekādas starpības starp idiotisku TV raidījumu un augstākā līmeņa budismu - ja nu vienīgi tas, ka pie TV tu spēj mainīt kanālus vēl pirms "reinkarnācijas".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?