lavendera ([info]lavendera) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-03-23 08:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daudz ābolu
Kā interesantāk izcept ābolus cepeškrāsnī? Vienkārši izurbt serdi un iebērt cukuru kļūst garlaicīgi, bet taisīt plātsmaizes - ļauni pret manu slaido vidukli :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vacatio
2010-03-23 09:04 (saite)
Cukuru ar kanēli? Cukura vietā medu? Tās tādas vienkāršas variācijas. Vēl varēja kaut ko pildīt ar biezpienu, bet precīzu recepti nezinu.
Kompromisa variants starp ceptiem āboliem un ābolmaizi ir āboli pārlieti ar nelielu kokosriekstu skaidiņu mīklu /miltu tajā pavisam maz/. Ja interesē šīs variants, tad pie precīzas receptes tikšu vakarā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lavendera
2010-03-23 09:26 (saite)
Jā, lūdzu. Kokosriekstu skaidiņas varētu būt interesanti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-03-23 09:33 (saite)
Ok, vakarā iedrukāšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lavendera
2010-03-24 10:16 (saite)
Gaidu ar nepacietību

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-03-24 12:38 (saite)
Paldies, ka tgādināji, es, protams, aizmirsu :/ Neatradu īsto avīžu izgriezumu, bet internetā atradu šo: http://www.irlaiks.lv/receptes/fotorecipes/fotocond//usertexts.php?id=2922871
Cik no galvas atceros, tad ir tā pati. Bildei ticēt nevajag. Mīkla man sanāca pabieza, gandrīz drupena, pļackāju tik virsū āboliem. Sanāk ļoti garšīgi un silta ar saldēju vispār :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-03-24 12:39 (saite)
tb-ar saldējumu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lavendera
2010-03-24 13:11 (saite)
diētiski tas nepavisam nav :) bet vismaz par iespēju pamēģināt - paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?