lavendera ([info]lavendera) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-03-23 08:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daudz ābolu
Kā interesantāk izcept ābolus cepeškrāsnī? Vienkārši izurbt serdi un iebērt cukuru kļūst garlaicīgi, bet taisīt plātsmaizes - ļauni pret manu slaido vidukli :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vacatio
2010-03-23 09:33 (saite)
Ok, vakarā iedrukāšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lavendera
2010-03-24 10:16 (saite)
Gaidu ar nepacietību

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-03-24 12:38 (saite)
Paldies, ka tgādināji, es, protams, aizmirsu :/ Neatradu īsto avīžu izgriezumu, bet internetā atradu šo: http://www.irlaiks.lv/receptes/fotorecipes/fotocond//usertexts.php?id=2922871
Cik no galvas atceros, tad ir tā pati. Bildei ticēt nevajag. Mīkla man sanāca pabieza, gandrīz drupena, pļackāju tik virsū āboliem. Sanāk ļoti garšīgi un silta ar saldēju vispār :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-03-24 12:39 (saite)
tb-ar saldējumu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lavendera
2010-03-24 13:11 (saite)
diētiski tas nepavisam nav :) bet vismaz par iespēju pamēģināt - paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?