atmiņas par domām ([info]teja) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-09-17 12:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūdzu iesakiet visādus sezonālus gardumus nelielām mājas viesībām dzestrumā (rudens). Tipa tāds aukstais galds. Bet lai nav ilgi jāgatavo. pagaidām esmu atradusi tikai ideālo alkoholu (punšs no svaigas ābolu sulas). Kabači, ķirbji, tomāti, ar ko kas iet kopā, kā integrēt brūklenes, kādas garšvielas utt. un ja gaļu - tad kāda piestāvētu? man šobrīd galvā ir kaut kas līdzīgs viegli apceptai un šķēlītēs sagrieztai govs gaļai.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savaadaisu
2008-09-17 13:41 (saite)
Ja ir dzestrs, tad parasti prasās gaļu.
Ideālais variants un baisi vienkārši ir visu sagriezt (dajebko ko vari dabūt) gabaliņos vai šķēlēs un salikt uz galda. Lai katrs ņem ko grib un cik grib. Piemet klāt iespēju iedzert siltu vistas vai šampinjonu buljonu un rudens tuss pa pirmo.

Iesaku tīri iz pieredzes. Viegli pagatavot un viesi var izvēlēties to kas labāk garšo un paši var kombinēt to kas ienāk prātā.

Man patīk marinēti gurķīši (tie kas pipargurķi) + siers + graudu maize + šķiņķīc.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?