Jugita ([info]angel_girl) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-12-21 13:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir vēlme 6dien par godu ciemiņiem uztaisīt franču karbonādes. Ja kāds no jums tādas taisa, varat padalīties, kā jūs viņas tapināt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lauwa
2006-12-21 13:08 (saite)
ar ko atshkjiraas franchu no parastaas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2006-12-21 13:12 (saite)
Ja neklūdos, tad "franču" uzmet pa virsu tomatu ripuli, apkaisa ar rīvetu sieru un iebāž uz 3 min. cepešniekā;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]angel_girl
2006-12-21 13:19 (saite)
Nu vot viņu it kā neapviļā miltu-olas maisījumā... un liek arī ananāsu virsū.... (lai gan ir ēsts arī ar āboliem un sīpoliem).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauwa
2006-12-21 13:21 (saite)
ak taas. Nu es parast sacepu kaa parastaas, tad virsuu tomaatu i ananaasu i sieru (var i seenes apcepinaatas un veel viskautko) un tad mikrenee (vai cepeshkraasnee) tikaam, kameer siers izkuust. njammiig sanaak, tas to4.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]angel_girl
2006-12-21 13:25 (saite)
ananāss ir marinētais vai svaigais??

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauwa
2006-12-21 13:36 (saite)
iz bundzhas. dod klaat salduminju :> man patiik

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kuminjsh
2006-12-21 13:23 (saite)
Nez, esmu ēdusi gan apviļātu. Bet tikai ne miltos un olā, bet rīvmaize un olā:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?