Shelly (
shelly
) rakstīja
gardumi
kopienā,
@
2006
-
11
-
05
17:33:00
Ar kādām garšvielām var cept vistas fileju uz pannas?
Parasti cepu ar dzelteno kariju vai garšvielām "cālim tabakā", bet gribētos kaut ko interesantāku.
(
Lasīt komentārus
) - (
Ierakstīt jaunu komentāru
)
chaj
2006-11-05 17:19
(
saite
)
1. Uz cepšanas biegām klāt pielikt svaigas dilles un ķiplokus;
2. Ar dāzeņiem - sacep kopā ar kabačiem vai kāpostiem.
3. Man ir ķīniešu garšvielas (anīss, fenhelis, ingvers, kanēlis, pipari). Ar tām + sojas mērce. Šajā gadījumā arī der klāt cepti dārzeņi kopā ar vistu. Vai dārzēni bez vistas - vēl labāk. ;)
(
Atbildēt uz šo
)
(
Lasīt komentārus
) -
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options