Shelly ([info]shelly) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-11-05 17:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ar kādām garšvielām var cept vistas fileju uz pannas?
Parasti cepu ar dzelteno kariju vai garšvielām "cālim tabakā", bet gribētos kaut ko interesantāku.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaj
2006-11-05 17:19 (saite)
1. Uz cepšanas biegām klāt pielikt svaigas dilles un ķiplokus;
2. Ar dāzeņiem - sacep kopā ar kabačiem vai kāpostiem.
3. Man ir ķīniešu garšvielas (anīss, fenhelis, ingvers, kanēlis, pipari). Ar tām + sojas mērce. Šajā gadījumā arī der klāt cepti dārzeņi kopā ar vistu. Vai dārzēni bez vistas - vēl labāk. ;)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?