nxn ([info]nxn) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-07-17 20:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Saslix
nekad muuzjaa pati neesmu gatavojusi sjasjliku- luudzu luudzu iesakiet kaadu garsjiigu marinaades variantu cuukgaljai!
grileet paredzeets uz gaazes grilla, tam drosji vien arii ir noziime.
veelams no etikjiem izvairiities, un veelams labs, ne paaraak sarezjgjiits un paarbaudiits variants suliigam un garsjiigam sjasjlikam!
varbuut ir kaads knifs vai triks, lai sanaaktu perfekti?

paldies jau ieprieksj, par rezultaatiem atskaitiisjos!

p.s. atradu mazliet senaku ierakstu- bet varbut kadam kas ir nacis klat, experimenti sjajos Janjos?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sabela
2006-07-17 21:50 (saite)
kā mēdz teikt mana māte -marinēšanai der gandrīz viss.
Ļoti gardīgi sanāk iekš kefīra/paniņām marinējot (bet tas laikam vairāk der vistai)
cūkgaļai man visvairāk tīk prastā etiķa marināde, bet mazliet vājāka kā parasti ar pievienotu citroniņu garšai.
var arī majonēzē vai kečupā marinēt, bet šitā pati nekd neesmu mēģinājusi.
Ar veikala marinādītēm neesmu sadarbojusies, tā kā vvz.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maris
2006-07-17 22:10 (saite)
Par kefīra marinādi +1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2006-07-17 22:29 (saite)
tikai kur lai Vaacijaa dabuu kefiiru???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sabela
2006-07-17 22:36 (saite)
kaut kāds perekrutais nesaldais baltais jogurts der. rūgušpiens ar

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sabela
2006-07-17 22:37 (saite)
ar perekrutais bija domāts dzīvais ar baktērijām ne ķīmiskais rozā saldais

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2006-07-17 22:47 (saite)
aga, sapratu un noglabaaju! paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]maris
2006-07-17 22:41 (saite)
Ui! Ko tad brauc uz valsti, kur nav kefīra? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2006-07-17 22:47 (saite)
avottaasanaaca- adbraucu un saaku skatiities, ka nau!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maris
2006-07-17 22:52 (saite)
Nevar uzticēties cilvēkiem, kas nedzer kefīru un neēd pelēkos zirņus! :DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2006-07-18 08:09 (saite)
pelēkie zirņi te toč nav :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snpzee
2006-07-17 22:41 (saite)
Balzamiko etikjis mazliet klāt parastajam etiķim, klāt dilles, oregano, baziliks un galju smukos gabalinjos uz diennakti zem sloga!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2006-07-17 22:47 (saite)
o, pa smuko! tanks!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snpzee
2006-07-17 23:51 (saite)
Atklaajaam sho recepti pavasarii un visu vasaru jau hajoju!;)
Nav ass, bet garsho feini - vistu ar var taa marineet!;)
Ja meegjinaasi, tad lai garsho!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nijo
2006-07-17 23:06 (saite)
Müller Kalinka Kefir
man liekas ir diezgan līdzīgs kefīram

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2006-07-18 08:08 (saite)
es dabūju :) tā arī saucās - KEFIR :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]udensroze
2006-07-18 10:03 (saite)
kas pie taa kefiira veel jaaliek?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sabela
2006-07-18 10:29 (saite)
Iedomājies, ka kefīrs ir parasta marināde un met klāt visas garšvielas, ko nu iekārojas. Man patīk sarkanie pipari (tie kas apaļi, ne paprika), zaļumi.
Iespējams ka sakārojas maķenīt citroniņa vai balzāmetiķīša

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]maris
2006-07-18 11:10 (saite)
Garšvielas pēc katra gaumes :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sunday
2006-07-18 09:57 (saite)
par konkrētām receptēm nemācēšu pateikt, bet lieliski sanāk, ja taisa ar kefīru (ko visi jau laipni ieteica).
labi esot pieliet klāt gāzēto minerālūdeni, taču sīkāk neko nevarēšu pateikt. cerams, kāds speciālists zinās ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?