nxn ([info]nxn) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-07-17 20:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Saslix
nekad muuzjaa pati neesmu gatavojusi sjasjliku- luudzu luudzu iesakiet kaadu garsjiigu marinaades variantu cuukgaljai!
grileet paredzeets uz gaazes grilla, tam drosji vien arii ir noziime.
veelams no etikjiem izvairiities, un veelams labs, ne paaraak sarezjgjiits un paarbaudiits variants suliigam un garsjiigam sjasjlikam!
varbuut ir kaads knifs vai triks, lai sanaaktu perfekti?

paldies jau ieprieksj, par rezultaatiem atskaitiisjos!

p.s. atradu mazliet senaku ierakstu- bet varbut kadam kas ir nacis klat, experimenti sjajos Janjos?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snpzee
2006-07-17 22:41 (saite)
Balzamiko etikjis mazliet klāt parastajam etiķim, klāt dilles, oregano, baziliks un galju smukos gabalinjos uz diennakti zem sloga!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2006-07-17 22:47 (saite)
o, pa smuko! tanks!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snpzee
2006-07-17 23:51 (saite)
Atklaajaam sho recepti pavasarii un visu vasaru jau hajoju!;)
Nav ass, bet garsho feini - vistu ar var taa marineet!;)
Ja meegjinaasi, tad lai garsho!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?