nxn ([info]nxn) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-07-17 20:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Saslix
nekad muuzjaa pati neesmu gatavojusi sjasjliku- luudzu luudzu iesakiet kaadu garsjiigu marinaades variantu cuukgaljai!
grileet paredzeets uz gaazes grilla, tam drosji vien arii ir noziime.
veelams no etikjiem izvairiities, un veelams labs, ne paaraak sarezjgjiits un paarbaudiits variants suliigam un garsjiigam sjasjlikam!
varbuut ir kaads knifs vai triks, lai sanaaktu perfekti?

paldies jau ieprieksj, par rezultaatiem atskaitiisjos!

p.s. atradu mazliet senaku ierakstu- bet varbut kadam kas ir nacis klat, experimenti sjajos Janjos?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sabela
2006-07-17 22:37 (saite)
ar perekrutais bija domāts dzīvais ar baktērijām ne ķīmiskais rozā saldais

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2006-07-17 22:47 (saite)
aga, sapratu un noglabaaju! paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?