Sacerda ([info]invidia) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2005-09-25 21:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kādu sieru jūs ieteiktu lietot, lai pagatavotu parastos siera salātus? Un - kā ar sakapātu vārītu olu pievienošanu?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakje
2005-09-25 21:13 (saite)
krievijas buus pikantaaks, holandes maigaaks... siera salaatiem man ljoti garsho siers Barons - nav tik pikants kaa Krievijas, bet ir stipraaks par Holandes :)

(Atbildēt uz šo)


[info]lauwa
2005-09-25 21:22 (saite)
olu vajag, kaa ta bez taas :)

(Atbildēt uz šo)


[info]dienasgramata
2005-09-26 00:59 (saite)
sakapātas olas ir OK

(Atbildēt uz šo)

off-topic
[info]cilveeks
2005-10-08 18:42 (saite)
Man jautājums.
Vai kāds no jums zin tād izstrādājumu kā tatārmaizītes ?? Es zinu ka sastāvā vaidzētu būt maltai gaļai, ķieģelītim, pipariem, sālim... kam vel ? Esmu piemirsis tās sastāvdaļas, bet garšu aizmirst nav iespējams...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: off-topic
[info]envija
2005-10-31 16:50 (saite)
vajag labu liellopa gaļu, samaļ. Liek uz šķīvja, vidū jēlas olas dzeltenumu, pārmaļ melnos piparus, pārkaisa sagrieztu sīpoliņu. Sāli katrs kaisa pēc vēlmēm. Nu ij ķepsē uz maizes (kādu nu kurš grib, citi grauzdētu baltmaizi, citi ķieģelīti) un ēd. Jēlas gaļas ēdējus nesaprotošos padzen nost. Var piekost marinētu gurķīti ij piedzert vodku no saldētavas:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?