tipa75 ([info]tipa75) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2005-04-25 13:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ceptas, krējumā sautētas butītes
Principā jau šitā:
Apviļļā iztīrītas bezgalvainas butes miltos un cep. Uz mazas uguns riktīgi izcep.
Saliek katliņā, pielej pus uz pus ūdeni un skābo krējumu, pievieno garšvielas pasutina un tad ņam, ņam, ņam.

Un tagad tie, kas šo jau ir gatavojuši pastāstiet, luc, par garšvielām. Mēs vakar salaidām šķērsām ar tām. Kombinācija svaigi, sasutināti tomāti + sāls un pipari + Santamaria garšviela zivīm ar citronu + lauru lapas = par skābu, par asu, par uzmācīgu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]angel_girl
2005-04-25 13:12 (saite)
Mans perosnīgs viedoklis - ja liek klāt santu mariju, tad dabiskās garšvielas nevajadzētu likt klāt, ir pierādījies,ka tās visu salaiž dēlī. Tāpēc es dodu priekšroku visam dabiskam un neķimizētam.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?