tipa75 ([info]tipa75) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-11-22 13:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Padalieties, lūdzu, labā receptītē aļņa gaļas filejas pagatavošanai. Kārojas kas īpašs, kas tāds, kas uzsvērtu tieši šo gaļu (t.i. kotletes vai vienkārši apceptu ne-ē).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tipa75
2004-11-22 14:07 (saite)
Kas tas ir "tatārenes"?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]laukuroze
2004-11-22 14:37 (saite)
Jēla gaļa (aļņa. samalta, sapiparota, sasālita) uz baltmaizes ar sviestu. Un ar sīpoliem pa virsu. traki garda..:)
Un pie mums par tatārmaizēm tiek saukta..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tipa75
2004-11-22 14:49 (saite)
Nez vai nepārbaudītu gaļu var riskēt šitā ēst...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]laukuroze
2004-11-22 14:57 (saite)
Nu tak bifštekus ar nedaceptus ēd. Es gan nezinu.

Man kaut kā iegājies, ka aļņa gaļa ir vienīgā, ko var tādu jēlu štopēt iekšā..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]just_for_fun
2004-11-22 14:58 (saite)
Oj, tatarkas ir super! Un vēl ar sojas mērci, kā Polijā... Ēsti sagribējās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?