tipa75 ([info]tipa75) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-11-22 13:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Padalieties, lūdzu, labā receptītē aļņa gaļas filejas pagatavošanai. Kārojas kas īpašs, kas tāds, kas uzsvērtu tieši šo gaļu (t.i. kotletes vai vienkārši apceptu ne-ē).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2004-11-22 13:23 (saite)
No brieža gaļas var taisīt marinēto cepeti, varbūt no aļņa gaļas arī var? Ja tā , tad ir jāuztaisa krietna marināde (etiķis, sāls, cukurs, sīpoli, garšvielas), obligāti jāliek klāt kadiķogas un jāmarinē veselu nedēļu. Pēc tam gaļu pamatīgi iespeķo un cep čuguna "pīlē" ar vāku. Apakšā jābūt šķidrumam, ar kuru to gaļu pa laikam aplaista. Ļoti garšīgi, var ēst arī aukstu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2004-11-22 13:25 (saite)
mierīgi
tai pīlē cepeti var likt uz burkānu pusītēm- vnk , lai nepiedeg.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tipa75
2004-11-22 14:10 (saite)
Nez vai veikalā var nopirkt kadiķogas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2004-11-22 14:13 (saite)
http://www.elbi.lv/products/lat/garsvielas.cfm
vai aptiekā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tipa75
2004-11-22 14:23 (saite)
Paudies kniksīc!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?