Krišs ([info]misame) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-10-25 10:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveiki, mīlulīši!
Pastāstiet dundukam, kā notiek process "sviestā apbrūnina miltus"? Cik zinu, klasiskais variants dažādu miltus saturošu mērču pagatavošanai sākas tieši ar to. Bet, lai vai kā esmu mēģinājis, iegūstu kaut kādu kunkuļainu ..... nezinu, ko. Tāpēc vienmēr cenšos izvairīties no šādas mērces gatavošanas un sajaucu miltus ar krējumūdeni vai pienu vienkārši iekš virtuves kombaina. Bet nu gribētos tomēr zināt, kā tas būtu pareizi darāms.
pāaaldies
dunduks


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savaadaisu
2004-10-25 10:53 (saite)
Nu uz pannas izkausē sviestu, uzkarsē un tad pamazām pieber miltus, visu laiku maisot to ķīseli! Diezgan vienkārši!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]angel_girl
2004-10-25 10:55 (saite)
kam vienkārši - kam ne ;)
Man jau arī tas joks nepadodas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2004-10-25 11:05 (saite)
Nu jā, bet vispār jau ja arī mērces taisu, tad tikai vispirms sviests, sīpoli, krējums un pašās beigās ūdens ar miltiem sajaukts!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]angel_girl
2004-10-25 11:07 (saite)
Es arī kaut kā tā līdzīgi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?