Krišs ([info]misame) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-10-25 10:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveiki, mīlulīši!
Pastāstiet dundukam, kā notiek process "sviestā apbrūnina miltus"? Cik zinu, klasiskais variants dažādu miltus saturošu mērču pagatavošanai sākas tieši ar to. Bet, lai vai kā esmu mēģinājis, iegūstu kaut kādu kunkuļainu ..... nezinu, ko. Tāpēc vienmēr cenšos izvairīties no šādas mērces gatavošanas un sajaucu miltus ar krējumūdeni vai pienu vienkārši iekš virtuves kombaina. Bet nu gribētos tomēr zināt, kā tas būtu pareizi darāms.
pāaaldies
dunduks


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2004-10-25 10:46 (saite)
Nu, es nezinu pēc pavārgrāmatām, tikai pēc savas pieredzes. Ņem tos miltus un apbrūnini pannā vispirms bez sviesta. Sausus. Vai arī to sviestu miniminiminimāli. Izveidosies tāda ķēpa. Un kad šie drusku apbrūn, pieliec vēl svestu, pa druskai, maisi ar lāpstiņu, kamēr tas brūnums tevi apmierina.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2004-10-25 10:54 (saite)
Kā nu kuram praksē padodas!
Treniņš laikam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]misame
2004-10-25 11:01 (saite)
Pamēģināšu. Varētu arī būt tā, ka esmu vienmēr licis par daudz miltu un par maz sviesta. Vai otrādi.
Ziņošu par rezultātiem :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?