Krišs ([info]misame) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-10-25 10:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveiki, mīlulīši!
Pastāstiet dundukam, kā notiek process "sviestā apbrūnina miltus"? Cik zinu, klasiskais variants dažādu miltus saturošu mērču pagatavošanai sākas tieši ar to. Bet, lai vai kā esmu mēģinājis, iegūstu kaut kādu kunkuļainu ..... nezinu, ko. Tāpēc vienmēr cenšos izvairīties no šādas mērces gatavošanas un sajaucu miltus ar krējumūdeni vai pienu vienkārši iekš virtuves kombaina. Bet nu gribētos tomēr zināt, kā tas būtu pareizi darāms.
pāaaldies
dunduks


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]misame
2004-10-25 11:01 (saite)
Pamēģināšu. Varētu arī būt tā, ka esmu vienmēr licis par daudz miltu un par maz sviesta. Vai otrādi.
Ziņošu par rezultātiem :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?