Kakje ([info]kakje) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-10-07 00:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tuncha karstmaizes

vajag kaadu bundzhu tuncha savaa sulaa (veelams sapluukaatu, ne gabalinjos), tostermaizi, kuustoshu sieru (Krievijas, Holandes), nedaudz margariinu...

maizes shkjeelei uzziezh margariinu, liek virsuu tunci ( to sulu, kas konservbundzhaa veelams noliet, tuncha daudzums peec pasha ieskatiem), paarriivee ar sieru (daudzums arii peec pasha ieskatiem), liek cepties... kad siers izkusis - karstmaizes gatavas! :)

p.s. izvirtuljiem - pirms cepshanas var dekoreet ar melno oliivju pusiiteem...
p.p.s. savaadaakiem izvirtuljiem [info]cheeter iesaka dekoreet ar siipolu ripinjaam (nav izmeegjinaats, bet vinjsh apgalvo, ka vajadzeetu garshot lieliski)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

..
[info]ugunszirgs
2004-10-21 21:05 (saite)
Zivtām pie-iet citrons, pāris pilieni citrona sulas :)) un izmēģini pacept sviestā, ne margarīnā ... labāki garšos ;)))

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?