Kakje ([info]kakje) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-10-07 00:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tuncha karstmaizes

vajag kaadu bundzhu tuncha savaa sulaa (veelams sapluukaatu, ne gabalinjos), tostermaizi, kuustoshu sieru (Krievijas, Holandes), nedaudz margariinu...

maizes shkjeelei uzziezh margariinu, liek virsuu tunci ( to sulu, kas konservbundzhaa veelams noliet, tuncha daudzums peec pasha ieskatiem), paarriivee ar sieru (daudzums arii peec pasha ieskatiem), liek cepties... kad siers izkusis - karstmaizes gatavas! :)

p.s. izvirtuljiem - pirms cepshanas var dekoreet ar melno oliivju pusiiteem...
p.p.s. savaadaakiem izvirtuljiem [info]cheeter iesaka dekoreet ar siipolu ripinjaam (nav izmeegjinaats, bet vinjsh apgalvo, ka vajadzeetu garshot lieliski)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?