Mainies uz augšu. (
susure
) rakstīja
gardumi
kopienā,
@
2010
-
12
-
19
15:24:00
Es ļoti ļoti priecātos, ja kāds padalītos ar recepti štovētiem kāpostiem un garšīgiem veidiem kā pagatavot veselu vistu.
(
Lasīt komentārus
) - (
Ierakstīt jaunu komentāru
)
mako
2010-12-19 21:47
(
saite
)
Par kāpostiem - ņemu žāvētu gaļu - cūkas vaigu, var žāvētas ribiņas un lieku katlā, tad skābus kāpostus, ķimenes, drusku burkānu ripiņu, apleju ar ūdeni un uz mazas uguns ilgi ilgi sautēju. Vajag pacensties nepiededzināt, bet lai uz beigām ūdens tomēr nebūtu daudz palicis.
Krāsai var zupas karotē uz liesmas cukuru līdz karamelei sadedzināt, un tad iemaisīt kāpostos.
Un ja uz nakti noliek salā (uz balkona, piemēram), tad orā dienā atkausējot un uzsildot ir vēl garšīgāki.
A vistu ieberž ar garšvielām - kariju, pipariem, sāli - sasien spārnus kājas kā BDSM, iebāž cepamajā maisā un cep , līdz brūna.
p.s. sveicieni no Putneļa.
(
Atbildēt uz šo
)
(
Lasīt komentārus
) -
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options