Par kāpostiem - ņemu žāvētu gaļu - cūkas vaigu, var žāvētas ribiņas un lieku katlā, tad skābus kāpostus, ķimenes, drusku burkānu ripiņu, apleju ar ūdeni un uz mazas uguns ilgi ilgi sautēju. Vajag pacensties nepiededzināt, bet lai uz beigām ūdens tomēr nebūtu daudz palicis.
Krāsai var zupas karotē uz liesmas cukuru līdz karamelei sadedzināt, un tad iemaisīt kāpostos.
Un ja uz nakti noliek salā (uz balkona, piemēram), tad orā dienā atkausējot un uzsildot ir vēl garšīgāki.
A vistu ieberž ar garšvielām - kariju, pipariem, sāli - sasien spārnus kājas kā BDSM, iebāž cepamajā maisā un cep , līdz brūna.
p.s. sveicieni no Putneļa.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: