Mainies uz augšu. (
susure
) rakstīja
gardumi
kopienā,
@
2010
-
12
-
19
15:24:00
Es ļoti ļoti priecātos, ja kāds padalītos ar recepti štovētiem kāpostiem un garšīgiem veidiem kā pagatavot veselu vistu.
(
Lasīt komentārus
) - (
Ierakstīt jaunu komentāru
)
vacatio
2010-12-19 20:25
(
saite
)
Kāpostus - man sametās baisi lasot, ka kāds lej klāt gan eļļu, gan vēl samet treknu gaļu.
Nekādus taukus nelieku vispār. Kāpostus katliņā, klāt kūpinātas gaļas gabaliņus /es parasti šim pasākuma speciāli iekrāju kūpinātas cūkas ādiņas/, kuras, kad gatavs, izlasa laukā, bet var protams lēnā garā nokošļāt. Kad kāposti jau iebrūnējuši/dzeltenīgi pieber cukuru pēc garšas, lai nav baigi skābi. Es uz kilogramu kādu ēdamkaroti, bet jāskata pēc kāpostu skābuma.
Šķovējas ilgi - kilograms 2-3 stundas.
Ā-ķimenes var piebērt, ja garšo.
Vistai labi piestāv - muskats rīvēts - maigu garšu dot. Vai arī medus ar citronu un sinepēm. Pipari, sāls.
(
Atbildēt uz šo
)
(
Lasīt komentārus
) -
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options