Mainies uz augšu. ([info]susure) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-12-19 15:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es ļoti ļoti priecātos, ja kāds padalītos ar recepti štovētiem kāpostiem un garšīgiem veidiem kā pagatavot veselu vistu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vacatio
2010-12-19 20:25 (saite)
Kāpostus - man sametās baisi lasot, ka kāds lej klāt gan eļļu, gan vēl samet treknu gaļu.
Nekādus taukus nelieku vispār. Kāpostus katliņā, klāt kūpinātas gaļas gabaliņus /es parasti šim pasākuma speciāli iekrāju kūpinātas cūkas ādiņas/, kuras, kad gatavs, izlasa laukā, bet var protams lēnā garā nokošļāt. Kad kāposti jau iebrūnējuši/dzeltenīgi pieber cukuru pēc garšas, lai nav baigi skābi. Es uz kilogramu kādu ēdamkaroti, bet jāskata pēc kāpostu skābuma.
Šķovējas ilgi - kilograms 2-3 stundas.
Ā-ķimenes var piebērt, ja garšo.

Vistai labi piestāv - muskats rīvēts - maigu garšu dot. Vai arī medus ar citronu un sinepēm. Pipari, sāls.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?