tipa75 ([info]tipa75) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-08-23 16:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tomātu sula no tomātu pastas - kādas proporcijas?
Labdien. Savu pamatsāpi esmu jau ierakstījusi virsrakstā. Padalieties, lūdzu, pieredzē, kādas ir proporcijas? Uz visām sulām veikalā izlasīju, ka tās ir gatavotas no tomātu pastas, tad nu nolēmu nemaksāt par ūdeni un pirkt pliku pastu. Jautājums nr.2 - daudz daudz daudz burkānu. Kādi varētu būt veidi, kā iekonservēt ziemai? Seksu, tpu, saldētavu nepiedāvāt. Tajā ir rezervēta vieta citiem labumiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

soliitais burkaanu chatnijs
[info]tvarj
2010-08-23 23:41 (saite)
1 kg. burkaani
2 siipoli
2 apelsiini
200 ml uudens
1 teejk. malts koriandrs (ja garsho var likt vairaak)
1 eed. k. saals
1. teejk. pipari melnie
2 teejk. karijs (droshi var likt vairaak)
kjiploki - peec garshas un patikas
1 glaaze roziinju (manupraat galiigi tur nav nepiecieshama, bet es necieshu roziines :))
2 gl baltviina etikja (uz shito daudzumu man liekas bik pa daudz, mees pielikaam tikai 1)
1/2 kg cukurs (ja ir saldi burkaani un apelsiini noteikti tik daudz nevajag)
ingvers

burkaanus sariivee, siipolus sakapaa, apelsiinus nomizo, lai nav baltumi klaat (pirms tam ljoti plaani nomizo mizu, sakapaa un liek klaat) un liek visu katlaa kopaa ar uudeni. tad gaazh klaat visas garshvielas (obligaata procesa sastaavdalja ir visu laiku kjeskaaties pa katlu un garshot :D). tad kad viss forshi savaariijies un burkaani taadi pajukushi lej klaat etikji un liek cukuru. kopaa mees laikam notureejaam uz pliits kaadas 2 h.

taisiits tika pagaajshgad, sorry bilzhu nava, bet bija ljoti ljoti gards :))))

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?