tipa75 ([info]tipa75) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-08-23 16:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tomātu sula no tomātu pastas - kādas proporcijas?
Labdien. Savu pamatsāpi esmu jau ierakstījusi virsrakstā. Padalieties, lūdzu, pieredzē, kādas ir proporcijas? Uz visām sulām veikalā izlasīju, ka tās ir gatavotas no tomātu pastas, tad nu nolēmu nemaksāt par ūdeni un pirkt pliku pastu. Jautājums nr.2 - daudz daudz daudz burkānu. Kādi varētu būt veidi, kā iekonservēt ziemai? Seksu, tpu, saldētavu nepiedāvāt. Tajā ir rezervēta vieta citiem labumiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

tikko atradu veel vienu - shaadi gan pati neesmu meegjinaajusi
[info]ld
2010-08-23 21:18 (saite)
Sastaavdaljas 4 porcijaam:

500 g burkaanu, 375 g kartupelju, 1 siipols, 2 eedk sviesta, ¾ l buljona, 100 g saldaa kreejuma , saals, pipari, 50 g valrieksti, ½ saishkjitis loku, 0,1 l sausa dzirkstoshaa viina (citiem vaardiem sakot - shampanietis).


Pagatavoshana:

Burkaanus, siipolus un kartupeljus notiira un sagriezh kubinjos. Visu apcept izkauseetaa sviestaa. Pielej klaat buljonu un 20 minuutes vaara. pieliek klaat saldo kreejumu. Sablenderee zupu un pievieno saali un piparus. valriekstus rupji sakapaa, sakriezh locinjus. lej zupu shkjiivjos, dekoree ar riekstiem un locinjiem un paarlej ar shampanieti.

:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?