tipa75 ([info]tipa75) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-08-23 16:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tomātu sula no tomātu pastas - kādas proporcijas?
Labdien. Savu pamatsāpi esmu jau ierakstījusi virsrakstā. Padalieties, lūdzu, pieredzē, kādas ir proporcijas? Uz visām sulām veikalā izlasīju, ka tās ir gatavotas no tomātu pastas, tad nu nolēmu nemaksāt par ūdeni un pirkt pliku pastu. Jautājums nr.2 - daudz daudz daudz burkānu. Kādi varētu būt veidi, kā iekonservēt ziemai? Seksu, tpu, saldētavu nepiedāvāt. Tajā ir rezervēta vieta citiem labumiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2010-08-23 17:28 (saite)
par sulu tak vienkārši - lej lēnām klāt ūdeni, maisi un čeko pēc garšas un konsistences, kā pašam/ai tīk.

par burkāniem nez, vienīgais, kas nāk prātā izņemot saldētavu vai smilšu spaini pagrabā ir ievārīt viņus visādos dārzeņu salātos. lečo, piemēram. vai kaukas šāds

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?