Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2005-05-19 17:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
120'000 punkti nedēļā
Lietotāju skaits lēnām aug, punktu ziņā turamies ap 120'000 nedēļā, nedaudz zem Krievijas ātruma. Klāt nākušas jaunas komandas, kas vāc mazliet vairāk par mums, bet pagaidām vēl punktu ziņā atpaliek. Vajadzētu mazliet saraut - kāds nevēlas noorganizēt reklāmas kampaņu? Vajadzētu uzmest plānu, kas tam būtu vajadzīgs un sakoordinēt ar žurnāla un mailing-listes palīdzību cilvēkresursus. Varbūt arī kādam uzrakstīt meilu, piezvanīt vai sakontaktēt klātienē (es domāju, redaktorus un tamlīdzīgas personas).

Pie reizes, jautājums priekš [info]watt - kāpēc skaitītāji nerāda refererus, tur javaskripti ir nepieciešami? Tādā gadījumā, vai nevar viņus ieslēgt priekš [info]folding_at_home komūnas?

// p.s. Savtīgā balsī:
Opera <-- ŠO TE


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]watt
2005-05-19 17:57 (saite)
kādi skaitītāji? refereriem jscript točna nav vajadzīgs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]suic
2005-05-20 11:53 (saite)
Nu, vienkārši nav skaidrs, kāpēc tos refererus nerāda nedz hackers.lv nedz TunT skaitītājs, tādējādi rodas grūtības notrackot, kāda reklāmas akcija un kādi banneri kuros saitos dod kādus rezultātus. Kā ar aizsietām acīm. Ir kādi varianti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]maris
2005-05-19 18:05 (saite)
Pogu vari 250 reizes nospiest pats izmantojot 2 IP adreses. No vienas adreses *klik*, no otras adreses *klik*, no vienas ardeses *klik*, no otras - *klik*. Nepaies ne 15 minūtes, kā būsi savācis visus 250 punktus.

(Atbildēt uz šo)


[info]jealousy
2005-05-20 11:11 (saite)
Starpcitu, es pamazām atkāpšos...
Lietotāji sāk sūdzēties, ka datori bremzē. Vispirms pārlikšu visiem mazos WU, bet šķiet ka daļu nāksies atslēgt vispār.
Tā ka, nu... ar jums bija labi... :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]suic
2005-05-20 11:55 (saite)
Nu cerams, ka problēmu izdosies atrisināt ar mazajām darba vienībām - tās, šķiet, atmiņā neaizņem pārāk daudz. Pats par sevi jau tas softs neko nebremzina, ja atmiņas pietiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jealousy
2005-05-20 11:58 (saite)
bremzē kompi izkustinot no dīkstāves. ieslēdzot vispār ir vāks, sēdzi gaidi pāris minūtes, kamēr viss lēnām ielādejas, jo FAH jau sācis rukāt...
tas pats kad atnāk no pusdienām. FAH sper vaļā ar 100% un kamēr viņš "atlaiž" paiet labs brītiņš.

normāli strādājot gan neko daudz nebremzē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]suic
2005-05-20 12:34 (saite)
Varbūt var paspēlēties ar piešķirto resursu daudzumu - iedot tam FAH kādus 75-80%? Ja gadījumā kaut kādā veidā izdodas nonākt pie optimāla risinājuma, dod ziņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandersons
2005-05-20 16:26 (saite)
75-80% parasti ir baigi ok, bremzi juut ja vajag fiksi atveert vairaakas programmas paraleeli & tamliidziigi.

bet nu taa kaa vasara, tad man arii reaali tagad paliek 2-3 kompji 18/7 rezhiimaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mmk
2005-05-20 14:16 (saite)
ir ir tā.
esmu novērojis.

mazāk par 100% un tikai mazie WU ir biki labāk..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

hello
(Anonīms)
2007-08-02 09:15 (saite)
hi all, nice site shemale summer dress (http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/shemale-summer-dress.php) http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/mother-of-the-groom-petite-summer-dresses.php http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/summer-plus-size-dresses.php http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/summer-girl's-dresses.php girl summer dress dresses (http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/girl-summer-dress-dresses.php) womens summer dresses (http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/womens-summer-dresses.php) summer fling dress (http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/summer-fling-dress.php) http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/summer-dress-gown-plus-size.php large size summer dresses (http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/large-size-summer-dresses.php) retro summer dresses retro 16p (http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/retro-summer-dresses-retro-16p.php) http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/ladies-chiffon-summer-party-dresses.php floral summer dress (http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/floral-summer-dress.php) summer cotton dress (http://cheapestsummerdresses.info/summer-dresses/summer-cotton-dress.php)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?