starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2008-02-12 09:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Skandinieki - divejādi saule teka

no turienes
Lietuvēns ir. Nebūtu pats redzējis, nemūžam neticētu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]starro
2008-02-12 09:48 (saite)
Bet ir arī sargenģeļi. Es zinu, ka mani mēģina sargāt. Viņas ir divas, ikdienā strādā televīzijās par reportierēm. Māra un Aija.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]firebabe
2008-02-12 10:24 (saite)
Pastāsti par lietuvēnu, please.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2008-02-12 10:52 (saite)
man trūka elpas, bija smagi. pēkšņi kļuva viegli. pamodos, gribējās padzerties. atvēru acis. tad es to ieraudzīju. tas tupēja istabas stūrī, visticamāk skatījās uz mani. bija patumš, tas bija, šķiet brūnā mētelī. es aizvēru acis, lai aptvertu notiekošo. kad atkal paskatījos, tas bija pārvietojies priekšā logam, pie lodžijas durvīm. un tad izgāja ātri un klusi. paskatījos pulkstenī- 1:22. līdz rītam vēl tālu.

bet pirms tam man bija garš murgs, kurā man sekoja kāds jauneklis. viņš turējās pa gabalu, klāt nenāca, bet uzraudzīja mani. es biju uz "dienas" redakcijas topošajām jaunajām tukšajām telpām, tur draugi arhitekti rīkoja neoficiālu ballīti, pēc remonta pirms ievākšanās. ielūgti bija tikai savējie tuvustāvošie. tad rīkotāja man teica, ka esot atnācis "mans draugs", vai es esot viņu arī ielūdzis. teicu, ka neko neesmu aicinājis, nevienu negaidu, nezinu, kas tas tāds. un metos dejās, uzjaucu dzērienu. kad pēc vairākām stundām visi sāka izklīst, izrādās, ka nelūgtais viesis visu laiku gaidījis pie durvīm. mums kļuva neomulīgi, dāmām - nedroši. gāju laikā, lai prasītu šim, ko šim vajagot? bet šis redzot, ka es tuvojos, steidzīgi devās prom. es paņēmu taksi, atbraucu mājās, gāju gulēt. bet ilgi nevarēju iemigt. tad pamodos no elpas trūkuma

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]firebabe
2008-02-12 14:07 (saite)
Man arī reiz nelūgts viesis bija;( Nopietni.
Tāda sakritība - Lietuvā, viesnīcā. Pamodos 4:00 no tā, ka viens sēž it kā virsū ar palagu un žņaudz nost;) Kopš tā laika vislaik domāju, ka mirušās dvēseles neliekas mierā tāpēc, ka vēl nav viss pabeigts šīs zemes gaitās;))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]teja
2008-02-12 10:24 (saite)
Lietuvā biji?

(Atbildēt uz šo)


[info]vilkucis
2008-02-12 10:36 (saite)
nav labi smieties tā

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?